Vizita.si
Očitajo ji, da je shujšala prehitro.

Novice

Je bila to res sprememba na bolje?

S.P.
16. 05. 2013 11.12
6

Millie Mackintosh si je pred poroko zadala cilj, da se bo znebila vseh odvečnih kilogramov. Vendar pa so številni zaskrbljeni nad načinom, kako se je tega lotila. Kaj menite, je dva tedna premalo časa za takšno spremembo?

Očitajo ji, da je shujšala prehitro.
Očitajo ji, da je shujšala prehitro. FOTO: Twitter

Millie Mackintosh si je po zaroki, ki sta jo z zaročencem Stephenom Mandersonom naznanila marca, zadala cilj, da bo do poroke izgubila vse odvečne kilograme in si oblekla čim ožjo poročno obleko. Zato je na začetku maja popolnoma spremenila način življenja in videti je, da se trdo delo v telovadnici ter zdrava prehrana res obrestujeta. Na Twitterju je namreč objavila fotografijo, ki razkriva izjemne rezultate po samo dveh tednih programa, ob čemer pa se številni sprašujejo, ali sta mišičast trebušček in vitek pas res plod zdravega načina (pre)oblikovanja telesa.

“Že res, da so rezultati izjemni, a je do teh prišla v prekratkem času. Nekaj tednov je za kaj takšnega absolutno premalo, sicer pa se moramo vprašati, ali je bila tako drastična sprememba sploh nujna. Že prej se je lahko pohvalila z zavidanja vredno postavo, ki je ni bilo treba spreminjati,“ so se na njeno početje odzvali tudi mediji. 23-letnica na obtožbe še ni odgovorila, je pa v tem tednu Daily Mailu že razkrila skrivnost, kako naj bi ji to uspelo. Povedala je, da se je za začetek odpovedala sladkarijam ter drugim škodljivim razvadam, ki najbolj vplivajo na naše zdravje – cigarete, alkohol, čezmerna uporaba soli, kave in nasičene maščobe, in začela z razstrupljanjem telesa.

Tako ji je svetovala profesionalna nutricionistka Madeleine Shaw, ki meni, da bo nekajtedenski program odvajanja od sladkorja okrepil njeno telo od znotraj navzven. Da bi s tem organizmu povrnili energijo in zdravje, je pomembno, da razumete, da razstrupljanje ni enako postu, ki ga zdravniki ne priporočajo. Ta lahko namreč močno obremeni organizem, uniči prebavo ter povzroči pomanjkanje ključnih snovi, ki jih moramo za normalno delovanje dnevno zagotoviti telesu. Namesto tega se raje izogibajte mastnim omakam, sladkim pijačam in kaloričnim sladicam ali prigrizkom. Drugi pomemben dejavnik pa je, da se naučite uravnavati stres. Pri tem si lahko pomagate z meditacijo, ki bo pomirila vašega duha, in z aktivnostmi, ki vam privabijo nasmeh na obraz.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602