Vizita.si
image (28)

Novice

Je bila to res sprememba na bolje?

S.P.
07. 02. 2013 14.06
27

Uspešna ameriška manekenka, ki je zaslovela predvsem na račun svoje močnejše postave, je v sredo ob prihodu na rdečo preprogo popolnoma šokirala svoje oboževalce. Poglejte, kaj jih je tako ujezilo.

Uspešna ameriška manekenka Crystal Renn se je v srca svojih oboževalcev vtisnila predvsem kot zagovornica ženskih oblin ter nekoliko polnejše postave, zdaj pa jih je na račun tega tudi precej ujezila. Glede na to, da je zaslovela kot ena izmed najuspešnejših manekenk močnejše postave, naj bi ji zdaj javnost očitala, da se je spremenila ravno v to, proti čemur se je tako dolgo in vztrajno borila.

V sredo je namreč na družabnem dogodku amfAR gala v New Yorku uspela šokirati vse prisotne, ko se je na rdeči preprogi pojavila precej vitke, če ne celo koščene postave, oprijeta rdeča obleka pa je še dodatno izpostavila njen neobičajno ozek pas, na katerem danes odvečnih kilogramov nedvomno ne moremo več najti. Govori se, da naj bi 26-letnica tako drastično shujšala predvsem zaradi strogih zahtev in idealov sveta mode ter da so jo v to prisilili nekateri priznani modni oblikovalci, sama pa trdi, da se je za spremembo odločila sama.

“Nihče me ni v nič silil, saj ne more nihče odločati o mojem telesu in niti o tem, kako se bom jaz v njem počutila. Številni oboževalci mi očitajo, da sem se spremenila v suhico, a to še zdaleč ni res. Moja postava je namreč še vedno ženstvena, kar pa v nekaterih oblačilih preprosto ne pride do izraza. Ostala sem popolnoma ista oseba, razlika je le v tem, da je moje telo zdaj veliko bolj zdravo. Znebila sem se nekaj odvečnih maščobnih blazinic ter se spoprijateljila z zdravim načinom prehranjevanja, ki pa mi trenutno zelo ustreza. Ni pomembno koliko tehtam in kako sem videti, pomembno je, da je moje telo zdravo ter da se tako počutim tudi sama.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (27)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587