Vizita.si
image (28)

Novice

Pred temi ponesrečenimi posegi je bila prava lepotica ...

S.P.
09. 05. 2013 08.11
17

53-letna Hang Mioku je znova razkrila šokantne posledice obsedenosti z lepotnimi operacijami, ki jih niso uspeli izbrisati niti najboljši kirurgi. Ker ti nekega dne več niso ugodili njeni želji po botoksu, si je namreč v obraz vbrizgala kar domače jedilno olje.

V medijih je znova zakrožila šokantna zgodba danes 53-letne Korejke, ki ji je ljubezen do plastične kirurgije dobesedno uničila življenje. Ker so zdravniki nekega dne, zaradi že vidnih negativnih učinkov pretirane uporabe silikona na obrazu, zavrnili njeno željo, da znova opravijo lepotni poseg, to pa so ji prepovedali tudi v prihodnje, se je namreč mlada in nespametna odločila, da bo stvari vzela v svoje roke. V obraz si je takrat injicirala jedilno olje, po katerem pa je ostala za vedno iznakažena. S pomočjo sodržavljanov ji je sicer uspelo zbrati nekaj denarja, s katerim si je privoščila več korekturnih posegov, a zdaj razkriva, da je tega pekla ni več uspela rešiti niti vsemogočna lepotna kirurgija.

Vse se je začelo, ko je nekdanja manekenka Hang Mioku v 28. letu starosti na svoji koži začela opažati prve spremembe, ki jih s seboj prinaša staranje. Takrat se je prvič odpravila na lepotno kliniko, kjer se je srečala z botoksom, in ni trajalo dolgo, da je s takojšnjimi ter učinkovitimi rezultati postala popolnoma obsedena. To so opazili tudi strokovnjaki, ki so jo, ko je njen obraz začel pretirano zatekati, kmalu zavrnili, s čimer pa se nikakor ni hotela sprijazniti. V obupu se je obrnila na ilegalno trgovino s kozmetičnimi izdelki, preko katere si je za vrtoglavo ceno privoščila nekaj silikona, katerega zaloge pa so kmalu pošle. Ker ni več imela denarja, je kot nadomestek uporabila kar domače jedilno olje. “Zgrabila sem injekcijo, jo napolnila z oljem, in si ga vbrizgala v predel lic, čela, brade, ustnic in vratu,“ je povedala v eni izmed pogovornih oddaj.

Posledice so bile katastrofalne. “Moj obraz je postal v primerjavi z drobnim telesom tako velik, da so me začeli klicati stoječi ventilator. Prekrile so ga odurne brazgotine, zaradi katerih sem danes videti kot pošast.“ Na pomoč se je zatekla k sodržavljanom, in sicer tako, da si je uspela izboriti nastop v neki korejski oddaji, v kateri je povedala svojo zgodbo. Ker se je številnim močno smilila, so ji ti začeli nemudoma pošiljati denar za operacijo, ki naj bi popravila storjeno škodo. Zbrala je več deset tisočakov in do danes prestala že 10 tovrstnih posegov, med katerimi so ji sicer odstranili 60 gramov silikona, olja in drugih substanc iz obraza ter kar 200 gramov iz vratu, a so rezultati še vedno zanemarljivi. “Kot pravijo celo najboljši, preprosto ni več načina, ki bi še lahko pomagal. Niti 'plastika' ne more premikati gora in Hang je odličen dokaz, kako nepotrebna in škodljiva je v resnici,“ pa je svoje zapisal tudi Daily Mail.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (17)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602