Vizita.si
Jennifer Garner

Novice

Je brez ličil še tako popolna?

K.P.
26. 09. 2012 08.09
2

Simpatična igralka se je po ulicah Brentwooda sprehodila brez ličil in si privoščila kavo, med tem pa so jo ujeli fotografi, ki ne počivajo nikoli. Spočit videz pa je vsekakor izkazovala zvezdnica, ki za brehibno polt ličil očitno ne potrebuje.

Jennifer na obraz vedno nanese vlažilno kremo, obogateno z antioksidanti, ki ščitijo pred škodljivimi zunanjimi vplivi, podočnjake pa odžene s sredstvom za nego občutljive kože okoli oči.
Jennifer na obraz vedno nanese vlažilno kremo, obogateno z antioksidanti, ki ščitijo pred škodljivimi zunanjimi vplivi, podočnjake pa odžene s sredstvom za nego občutljive kože okoli oči.FOTO: Fame

V upanju, da bodo ujeli kako nepopolnost ali utrujen obraz zvezdnic, so fotografi venomer na preži, kadar se hollywoodske zvezdnice nenaličene odpravijo po opravkih. Tokrat so na kalifornijskih ulicah ujeli 40-letno ameriško igralko Jennifer Garner, ki je pokazala, da za brezhibno polt ne potrebuje ličil.

Zvezdnica prisega na organsko kozmetiko.
Zvezdnica prisega na organsko kozmetiko. FOTO: Fame

Skrivnost njenega sijočega videza je zdrav odnos do lepote. Pravi, da se skuša izogibati izdelkom in vplivom iz okolja, ki bi utegnili škodovati zdravju kože, na primer pretirana izpostavljenost UV-žarkom, mraz, smog, veter, sol in drugo. Zvezdnica priporoča uporabo organske kozmetike, ki vsebuje antioksidante, saj to kožo še dodatno ščiti pred škodljivimi prostimi radikali. Pravi, da je treba v suhem ozračju kožo navlažiti z vlažilno kremo, pozimi pa jo negovati, da se jo zaščiti pred mrazom in vetrom.

K skrbi za zdravo in zapeljivo kožo sodijo tudi zdrave življenjske navade: "Slabih učinkov, ki jih ima na našo kožo pomanjkanje spanca, pretirano uživanje alkohola in kajenje, ne more izničiti nobeno kozmetično sredstvo,“ dodaja zvezdnica, ki se zaveda, da lahko močno sonce povzroči hitrejše staranje kože, zaradi česar je treba dnevno uporabljati sredstva z zaščitnim faktorjem 20 ali 25.

"Nikoli ni prezgodaj za uporabo kreme za predel okoli oči,“ zatrjuje Jennifer Garner. Tam je namreč koža najbolj nežna, tanka in občutljiva. Na tem predelu lahko uporabljamo kremo, ki zavira nastajanje (prvih) gubic ali pa kremo, ki bo čez noč preprečila nastanek jutranjih podočnjakov ter tako odpravila videz utrujenosti. Vsi napotki se pri igralki očitno dobro obnesejo, saj je tudi brez ličil videti brezhibno.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587