Vizita.si
image (28)

Novice

Je britanska manekenka res predebela?

S.P.
13. 11. 2012 11.43
10

Britanska igralka in manekenka Helen Flanagan že leta buri moško domišljijo s svojimi zapeljivimi oblinami, ki pa jih kritiki nekako nikakor ne morejo prezreti. Njeno ženstveno postavo so že večkrat očrnili kot obilno, kar pa je tako zvezdnico kot širšo javnost že močno razburilo.

Vse odkar je bilo znano, da se bo v džunglo za resničnostni šov I'm A Celebrity ... Get Me Out Of Here podala tudi priljubljena britanska igralka Helen Flanagan, ki smo jo lahko malo bolj spoznali v seriji Coronation Street, so se pojavila številna ugibanja o tem, kako se bo lepotica znašla v dani situaciji. V vlažnih in tropskih pogojih sredi Avstralije bodo namreč kandidate neprestano spremljali kar 24 ur na dan in zabeležili vsak, še tako neprijeten in neroden trenutek, pri tem pa ji nič kaj ne pomagajo niti mnogi očitki kritikov na račun njene 'obilne' postave.

Že večkrat so jo javno očrnili, češ da za njene polne obline v svetu mode ni več prostora, zato se je 22-letnica odločila opraviti z zlobniki jeziki ter dokazati ravno nasprotno. S pomočjo osebnega trenerja Sama Witterja sta nemudoma začela izvajati strog in naporen režim vadbe, ki bi v kar najkrajšem času utegnil zagotoviti vidne rezultate ter jo dodobra telesno pripraviti na možne dane izzive. Do trikrat na teden se je pridno potila v telovadnici in se med drugim posvetila tudi izbranim borilnim veščinam, kot je boks, ki velja za odlično metodo porabljanja odvečne energije. Združuje namreč različne elemente vadbe in od nas zahteva nenehno gibanje, med enim samim treningom pa naj bi porabili kar od 1674,72 do 2093,4 joulov (od 400 do 500 kalorij).

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587