Vizita.si
image (28)

Novice

Je hitra dieta pustila posledice na njenih prsih?

K.P.
03. 10. 2012 08.28
6

Ni dneva, ko ne bi 26-letna Lady Gaga tako ali drugače poskrbela, da jo okolica opazi. Tokrat je pevka z obleko, ki jo je pred leti nosila Liz Hurley, poskrbela za eleganco, obenem pa tudi pokazala malce manj posrečen dekolte.

Lady Gaga je tokrat želela pokazati svojo elegantno stran in je za izhod v Milanu nadela Versacejevo obleko, ki jo je leta 1994 nosila igralka Liz Hurley.

26-letna zvezdnica, ki se je zadnje čase borila z odvečnimi kilogrami, je poleg elegance pokazala tudi posledice hitre izgube telesne teže. Čeprav je zatrjevala, da je sama s svojo močnejšo postavo povsem zadovoljna in se s kilogrami ne obremenjuje, so tuji mediji poročali, da naj bi pevka v kaj kratkem času z dieto odvečne kilograme tudi izgubila. Črna obleka z zlatimi dodatki, ki jo je glasbenica nadela, ima globok dekolte, ki je poleg zapeljivosti razkril tudi nekaj posledic nihanja v telesni teži. Njene prsi so bile nekoliko povešene, opazne pa so bile tudi strije.

Kadar med dieto pozabimo na telesno vadbo in vaje za napetost mišic, se pri ženskah velikokrat pojavi neželen učinek na prsih. Zaradi zmanjšanega maščobnega tkiva se lahko dojke povesijo oziroma nastane ptoza, kot to imenuje stroka. Pojav lahko preprečimo z jogo ali pilatesom ter tudi z vadbami dvigovanja uteži in redno masažo.

Zaradi raztegovanja in krčenja kože utegne hujšanje pustiti za seboj tudi neprijetne strije, ki jih lahko preprečimo s preventivnim nanašanjem kreme, namenjene preprečevanju pojava strij. Strije je mogoče odstranjevati tudi z lasersko terapijo.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587