Vizita.si
image (28)

Novice

Ne bi verjeli, kako je bila videti pred 15 leti ...

S.P.
26. 04. 2013 11.16
5

Mediji so se v tem tednu obregnili ob zadnje fotografije ameriške igralke Alison Sweeney, ki je na naslovnici znane revije navdušila s čudovito postavo. Še bolj presenečeni pa so bili nad dejstvom, da je zvezdnica danes videti veliko bolje, kot pred dobrimi 15 leti.

Alison Sweeney, znana ameriška igralka ter voditeljica priljubljene televizijske oddaje The Biggest Loser, se je v svet blišča in slave prebila že pri 16 letih, ko je zaigrala v nadaljevanki Days of our Lives. Javnost jo je žal bolje spoznala šele skozi raznovrstne objave medijev in ne zaradi njenega talenta, saj so ti z dreganjem v njeno telesno težo pogosto dvigali veliko prahu. Očitali so ji, da je s toliko odvečnimi kilogrami za uspešno kariero v tem poklicu predebela, kar pa je nanjo, takrat na najstnico, ustvarilo zelo velik medijski pritisk.

Zatekla se je k dietam, ki pa več let niso pripomogle k uresničitvi njenih želja, dokler ni nekaj let pozneje vendarle prišla do pravega ključa do lepe postave. Prebrala je veliko literature, se posvetovala z najboljšimi nutricionisti in osebnimi trenerji ter ugotovila, da je pot do cilja le ena – z redno telovadbo, uravnoteženo prehrano in predvsem zdravim življenjskim slogom. Da to, o čemer čivkajo že ptički na vejah, ni le pravljica za lahko noč, je dokazala tudi v tem tednu, ko je kritike, pa tudi oboževalce, naravnost osupnila s svojo zadnjo fotografijo, ki krasi celo naslovnico ugledne revije Shape magazine.

“Samo poglejte si priložena posnetka. Eden je nastal leta 1998 na podelitvi nagrad TV Guide Awards, drugi pa šele pred kratkim. In sprašujemo se, kako je mogoče, da je svetlolaska zdaj videti veliko, veliko bolje, kot pred dobrimi 15 leti. Lahko bi rekli, da je pri 36 letih v življenjski formi,“ je bil pozitivno presenečen tudi britanski tabloid Daily Mail. Mamica dveh otrok na pripombe odgovarja z zadovoljstvom in smehom, poudarja pa tudi, da ni pomembno le shujšati, temveč svojo težo in postavo nato tudi vzdrževati ter ohranjati. “Meni to uspeva že več kot desetletje,“ je ponosno povedala. “Ni izgovorov. Zjutraj se zbudite nekaj minut prej, pojdite na svež zrak, se dobro razgibajte in si privoščite zdrav zajtrk. Že to bo znatno izboljšalo vašo kakovost življenja. Ne pozabite – z majhnimi koraki se najdlje pride.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602