Vizita.si
image (28)

Novice

Je mladi igralki končno uspelo?

S.P.
15. 03. 2013 15.21
23

Ameriški igralki Vanessi Hudgens je končno uspelo ukrotiti odvečne kilograme. V torek so jo zasledili v eni izmed telovadnic, kjer je v kratkih oblačilih razkrila izjemne rezultate večmesečne telovadbe.

Ameriška filmska, gledališka in televizijska igralka Vanessa Hudgens je vse bližje zastavljenemu cilju. Že več mesecev se bori z odvečnimi kilogrami ter se na vse pretege trudi utrditi svojo postavo in videti je, da ji je z veliko volje in trdega dela zdaj vendarle uspelo. Paparaci so jo prav v torek zasledili v eni izmed telovadnic v Los Angelesu, kjer je v kratkih oblačilih ponosno pokazala že vidno spremembo. “Najbolj vesela sem, da na mojih stegnih ni več niti pikice celulita. To je bil moj največji strah,“ je za Daily Mail povedala zadovoljna zvezdnica.

Uspelo naj bi ji z rednim obiskovanjem skupinskih ur pilatesa, ki povezuje vaje za krepitev in gibljivost telesa ter vaje, pri katerih kot obremenitev uporabljamo upor. Tovrstna metoda vadbe temelji na principu, da okrepimo vse trebušne in hrbtne mišice ter med gibanjem z rokami in nogami ohranjamo stabilnost telesa, pomembni pa sta tudi mobilizacija hrbtenice ter izboljšanje gibljivosti. “Telovadila sem vsaj trikrat na teden in sproti višala in pospeševala svoj tempo, saj se tako kilogrami topijo še hitreje. Sicer pa je pomembno, da vsako vadbo izvedete pravilno ter da pri tem niste površni. Vedno se moramo na primer raztegniti do konca in stiskati svoje mišice, telo in udi pa morajo biti med tem karseda umirjeni. Preizkusite se lahko tudi v vadbi z dodatno opremo, kot so uteži, žoge in obroči, saj bodo ti telesno aktivnost še popestrili.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (23)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602