Vizita.si
Jennifer Hudson

Novice

Je nekoč debelušna Jennifer zdaj presuha?

E. D.
03. 03. 2011 12.28
6

Ameriška pevka in igralka Jennifer Hudson zadnje čase medije polni predvsem s svojo povsem spremenjeno postavo. Nekoč debelušna zvezdnica je namreč shujšala kar 36 kilogramov. A zdaj so se oglasili nekateri strokovnjaki za prehrano, ki se sprašujejo, ali morda 29-letnica ne pretirava s hujšanjem.

Jennifer Hudson je svojo novo vitko postavo zadnja dva meseca ponosno razkazovala na rdečih preprogah takšnih in drugačnih prestižnih prireditev, piko na i pa je naredila s tem, ko se je na podelitvi oskarjev pojavila v oprijeti oranžni obleki z nekajmetrsko vlečko in ponovno navdušila s s svojim telesom. Enemu od novinarjev, prisotnih na prestižni prireditvi, je povedala, da se počuti odlično v svoji koži in da je presrečna, da lahko končno nosi vse te čudovite kreacije, ki poudarjajo njeno novo postavo. ''Ko sem nekaj dni pred oskarji še zadnjič pomerjala obleko, sem bila tako navdušena, da je do podelitve najraje sploh ne bi več slekla in bi kar spala v njej,'' je navdušeno povedala Jennifer.

Jennifer Hudson
Jennifer Hudson FOTO: Reuters

A zdaj so se oglasili tudi strokovnjaki za prehrano, ki pravijo, da je Jennifer vsakič, ko se pojavi na rdeči preprogi ali v kakšni televizijski oddaji, bolj suhljata, in da s tem daje slab vzor drugim dekletom, ki se zgledujejo po njej. Dietetičarka Marisa Sherry je za ameriški CBS povedala: ''Sprašujem se, kako daleč bo še šla s to dieto. Videti je sicer dobro, a vsakič, ko jo vidim, je bolj suhljata, in zdaj je na točki, ko sem se začela spraševati, kako daleč bo še šla s tem svojim hujšanjem. A če bi lahko pokazala, da še vedno zdravo je in da ne strada, potem bi pravzaprav dajala dober zgled drugim.''

A Jennifer je že pred časom poudarila, da se odvečnih kilogramov ni lotila s kakšno ekstremno dieto, temveč je le občutno zmanjšala količino zaužitih obrokov. Jedla je večkrat na dan po malo in predvsem veliko telovadila. Tako ima Jennifer zaradi spremenjenega način prehranjevanja in redne telesne aktivnosti kar 36 kilogramov manj kot pred nekaj meseci in pravi, da se v svoji koži počuti naravnost odlično: ''Moj cilje je, da se počutim dobro in da sem zdrava, ne pa to, da bi se stlačila v še kakšno manjšo konfekcijsko številko.''

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587