Vizita.si
image (28)

Novice

Je njen obraz zdaj res lepši?

S.P.
11. 01. 2013 15.38
0

Ameriški mediji so opozorili na nenavadne spremembe na obrazu mlade manekenke Hanne Davis, ki naj bi bila iz dneva v dan videti bolj 'plastična'. Se tudi vam zdi sprememba tako očitna?

Uspešne manekenke, ki segajo v sam vrh lestvice 'najbolj zaželenih' in najbolje plačanih profesionalk, se nedvomno spopadajo z velikim pritiskom strogih zahtev sveta mode, ki pa jih pogosto vodijo v nekatere nespametne odločitve ter pretirane ekstreme. Po mnenju ameriških tabloidov naj bi se zdaj med njimi znašla tudi šele 22-letna Hannah Davis, ki se je od začetka svoje uspešne kariere žal že precej spremenila.

Njen nekoč poln in lep obraz so namreč nadomestile že močno izrazite ličnice ter vse polnejše ustnice, zaradi katerih naj bi svetlolasa lepotica začela pridobivati vse bolj plastično podobo. Nekateri to pripisujejo morebitnim lepotnim posegom na predelu njenega obraza, spet drugi so prepričani, da je zvezdnica podlegla motnjam prehranjevanja, sama pa na tovrstne obtožbe še ni podala uradnega odgovora. “Stereotipi mladim dekletom že desetletja narekujejo, kako naj bi bila videti privlačna ženska, kar seveda nekoliko vpliva tudi na mlado in še neizkušeno Hanno. Kot vzhajajoča zvezda bi naredila vse, da bi bila videti dobro, a moram povedati, da se s tem za zdaj odlično spopada. Vem, da so jo že označili za 'plastično spako', v javnost pa so pricurljale celo govorice o anoreksiji in bulimiji, a lahko potrdim, da so te težave popolnoma izmišljene. Z leti se preprosto razvija v prečudovitega laboda, česar se zaveda tudi sama. Menim, da je dovolj samozavestna ter da ima dovolj podpore svojih bližnjih, da česa tako neumnega ne bo storila,“ pa je govorice zanikal neimenovani vir.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587