Vizita.si
image (28)

Novice

Po porodu povsem spremenila svoje telo!

K.P.
03. 07. 2012 10.26
11

Britanska manekenka Emma B je javnost nedavno presenetila z novo mišičasto postavo, ki jo je dobila po porodu, ko je želela le izgubiti nekaj kilogramov. Odzivi so bili vse prej kot prijetni.

33-letna britanska manekenka Emma B se je kmalu po porodu svojega prvega otroka udeležila bodybuilding tekmovanja v bikini kategoriji ter osvojila prvo mesto, a odzivi na njeno novo postavo so bili vse prej kot prijetni. Emma B pravi, da je po tekmovanju prejokala ure in ure.

"Ljudje so rekli, da sem videti zelo postarano in kot transvestit. To me je zelo zabolelo," je razočarana manekenka pojasnila reviji Now. "Zagorela polt je potrebna zgolj zaradi samega tekmovanja. Takšna se seveda ne sprehajam po domači ulici ali trgovini," dodaja svetlolaska. Na vprašanje, kaj jo je motiviralo za takšno spremembo, odgovarja: "Želela sem le izgubiti 25 odvečnih kilogramov, ki sem jih pridobila med nosečnostjo. Začela sem trenirati za 21-kilometrski tek in nekdo mi je v telovadnici omenil bodybuilding tekmovanja. S svojim telesom in doseženimi rezultati sem res zadovoljna. Edina stvar, ki jo glede svojega telesa obžalujem, so moje umetne prsi. Mislim, da je bila napaka, da sem si jih dala narediti pri 22 letih. Mladim puncam bi svetovala, naj tega ne počnejo, ker bodo nekoč starejše in si pri svojih petdesetih letih verjetno takšnih prsi ne bodo želele več." Emma B dodaja, da si je želela le dokazati, da lahko osvoji tudi nekaj takšnega, kot je bodybuilding, ali po njenih besedah: "Sem dokaz, da so lahko ženske nad 30 let še vedno v formi in so videti seksi."

Nekatere ženske, kot je Emma B, poporodno težo izgubijo zelo hitro, k čemur pripomore tako motiviranost kot tudi samo telo. Mnogo mamic trdi, da je najboljši način izgubljanja odvečnih poporodnih kilogramov dojenje, sicer pa je priporočljivo, da ženska poporodno težo izgublja postopoma in je pri hujšanju s svojim telesom potrpežljiva, ko je primeren čas za telesno vadbo, pa se je te dobro lotiti počasi in previdno. Najboljši začetek so hoja, vadbe v vodi in plavanje.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587