Vizita.si
image (28)

Novice

51-letna Hrvatica ima telo dvajsetletnice

L.E.
21. 01. 2012 08.01
28

Italijane navdušuje 51-letna Hrvatica, ki je tako uspešna kot tudi privlačna. Kot kažejo fotografije, očitno pozna skrivnost, kako upočasniti staranje.

Rita Rusic oziroma Rušić je bila rojena v Poreču. Ker ji ni uspelo na Hrvaškem, je svojo srečo preizkusila v sosednji Italiji, kjer je dejansko uspela kot pevka ter nato še kot igralka. Danes je uspešna producentka. Vendar stolpce tabloidov ne polni samo zaradi svoje kariere – vsi so navdušeni tudi nad njeno lepoto. Četudi ima 51 let, ponosno nosi bikini in jo prav nič ne moti, če jo ves čas fotografirajo paparaci. Mamici dveh otrok se leta resnično skorajda ne poznajo.

Če priznamo ali ne – vsi se sprašujemo, ali je mogoče staranje upočasniti. Dejstvo je, da se ljudje različno hitro staramo. Toda zakaj? V telesu se pravzaprav starajo celice. Večkrat kot se obnovijo, slabše se obnavljajo, zato čedalje slabše tudi delujejo. Kako hitro se staramo, je torej odvisno od tega, kako pogosto se morajo obnavljati naše celice. Danes vemo, kaj vse jih poškoduje: kajenje, nastavljanje UV-žarkom brez ustrezne zaščite, uživanje trans in nasičenih maščob ter prevelikih količin sladkorja, celo premalo oddiha. Svoje staranje bomo torej upočasnili, če bomo živeli bolj zdravo ter tako poskrbeli, da se našim celicam ne bo treba kar naprej obnavljati.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (28)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587