Vizita.si
image (28)

Novice

Je pevka pretiravala s hujšanjem?

S.P.
03. 05. 2013 09.27
14

Julianne Hough očitajo, da naj bi mesec dni po razpadu zveze močno shujšala, kar so označili za precej skrb vzbujajoče dejanje. V tako kratkem času naj bi namreč izgubila že skoraj deset kilogramov, bojijo pa se, da se tukaj še ne bo ustavila.

Telo priljubljene ameriške pevke pa tudi občasne igralke in profesionalne plesalke so še v januarju, ko so jo paparaci v družbi njenega zdaj nekdanjega partnerja Ryana Seacresta ujeli med sprehodom po obali St. Bartsa, krasile lepe ženstvene obline, ki jih danes ni več videti, poročajo britanski mediji. Opazili naj bi namreč, da je Julianne Hough že slab mesec po razpadu njune ljubezenske zveze precej shujšala, kar je po njihovem mnenju precej skrb vzbujajoče narave.

"Na zadnjih fotografijah je videti veliko vitkejša, za kar bi ji seveda čestitali, če bi se to zgodilo namerno, a se vendar bojimo, da se glede na pretekle dogodke svoje spremembe sploh dodobra ne zaveda," je na primer zapisal Daily Mail. "Njena postava je bila že prej lepa, zato to sploh ni bilo potrebno. Iz tedna v teden lahko na njenem telesu opazimo več kosti, kar zagotovo ne vodi v pravo smer. Vidno je ožji, recimo, obseg njenih rok, pa tudi predel pasu, bokov in trebuha se vidno spreminja. Sklepamo, da je za to kriva tako imenovana dieta zlomljenega srca, ob tem pa seveda upamo, da bo vedela, kdaj se ustaviti." 24-letnica se na opazke še ni odzvala, se pa govori, da naj bi v tem kratkem času izgubila že skoraj deset kilogramov.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602