Vizita.si
image (28)

Novice

Je pevki res uspelo toliko shujšati?

S.P.
22. 03. 2013 08.01
22

Vse glasneje so se začele širiti govorice o tem, da naj bi uspešni pevki Christini Aguileri vendarle uspelo ukrotiti odvečne kilograme. Mediji ugotavljajo, da naj bi bil njen obraz že vidno ožji in manj zabuhel, postava pa vse vitkejša.

Odkar je v javnost pricurljal najnovejši videospot slavne ameriške pevke Christine Aguilere, ki ga je v družbi raperja Pitbulla posnela za svoj zadnji glasbeni prvenec Feel The Moment, so se v medijih začele širiti govorice, da naj bi 32-letnici vendarle uspelo uravnati telesno težo. Že skoraj leto dni se spopada z odvečnimi kilogrami, ki so se začeli nenadzorovano nabirati lani v jeseni, in so zvezdnici precej otežili življenje.

Da pa ji je očitno končno prekipelo, je svetlolasa lepotica dokazala v sredo, ko se je v tesni obleki pojavila na snemanju četrte sezone priljubljenega televizijskega šova Glas. “Njen obraz je videti veliko manj zabuhel in precej ožji, kot je bil še pred nekaj tedni, opazimo pa lahko tudi to, da je njena linija pasu vse ožja in lepo izoblikovana. Po tem sodeč, lahko sklepamo, da s svojo obilnejšo postavo vendarle ni bila tako zadovoljna, kot je dolgo trdila, po naših informacijah pa naj bi tudi že več mesecev pridno trenirala in pazila na svojo prehrano,“ je poročal tudi britanski tabloid Daily Mail.

Lotila naj bi se podobne vadbe kot po obdobju svoje prve nosečnosti, saj je takrat v pičlih nekaj tednih dosegala res izjemne rezultate. Z osebnim trenerjem se kar petkrat na teden dobita v telovadnici, kjer pridno in neutrudno trenirata približno 90 minut na dan. Prvih 40 minut naj bi namenila izključno izvajanju kardio vadb, kot sta tek na tekalni stezi ali pa kolesarjenje na sobnem kolesu, nadaljujeta pa z dvigi uteži, ki drugače od prej omenjenih vadb, ki so namenjene predvsem porabljanju odvečne energije, pripomorejo predvsem k utrjevanju celotnega telesa. Kot trdi, med delom zelo nerada počiva, si pa zadnjih 10 minut vedno rada vzame čas predvsem za izvajanje sprostitvenih vaj, ki pripomorejo k pomirjanju duha in telesa.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (22)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587