Vizita.si
Nicolas Cage

Novice

Je podlegel stresu?

S.P.
10. 08. 2012 15.43
8

Nicolas Cage, ki se zadnje dni veliko zadržuje v Veliki Britaniji, kjer poskuša uživati umirjeno življenje, se je tudi v novem okolju zatekel k strokovni psihiatrični pomoči. 48-letnega igralca so namreč opazili, ko je zapuščal center zdravja v Glastonburyju.

Nicolas Cage
Nicolas Cage FOTO: Reuters

Zaradi nenehne javne izpostavljenosti in pomanjkanja zasebnosti so se že mnogi zvezdniki soočili s stresom, ki danes ni več izjema. Čeprav je v svetu slave ta pogosto prisoten in že popolnoma običajen, pa lahko povzroči tudi večje zdravstvene težave. S čim se spopada Nicolas Cage?

V The Bridget Healing Centru se je udeležil ene izmed terapij, ki nudijo različne vrste psihoterapevtske pomoči. Namenjene so predvsem čustveni, psihični in duhovni rehabilitaciji v mirnem okolju, ki pomaga pri iskanju pravilne usmeritve v življenju in ublaži nivo stresa. Kljub dobri uri 'sprostitve' pa se je igralec vrnil bolj utrujenega kot spočitega videza.

Zvezdnik se je javno spopadal že z mnogimi stresnimi situacijami. Potem ko je izgubil večino finančnega premoženja in je bil tudi aretiran zaradi utaje davkov, je nanj močno vplival njegov problematični sin Weston, ki je bil zaradi težav z mamili in nasiljem že večkrat pridržan, udeležiti pa se je moral tudi programa rehabilitacije.

V upanju, da bi našla intimnejši kotiček za daljše oddihe, sta se Nicolas in njegova žena Alice Kim v začetku leta 2010 odločila za nakup nepremičnine v Angliji, kjer bi si lahko spočila od svojega napornega življenjskega stila. ''Čeprav sem daleč od doma, si ne morem pomagati, da ne bi začutil povezave s to čudovito deželo, ki jo tako močno cenim,'' je svoje zadovoljstvo ob selitvi opisal Cage.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587