Vizita.si
image (28)

Novice

Je res potrebovala tako drastično spremembo?

S.P.
04. 04. 2013 13.30
5

Po vztrajnih namigovanjih in ugibanjih je ameriška igralka Kyle Richards vendarle spregovorila o lepotnih operacijah, ki naj bi skozi leta močno spremenile njeno zunanjo podobo. In čeprav je priznala, da je popravila predel svojega nosu ter pasu, pa vse drugo še vedno ostaja skrivnost.

Po dolgih letih ugibanj in namigovanj je priljubljena ameriška igralka ter znana televizijska osebnost Kyle Richards vendarle priznala in spregovorila o lepotnih posegih, ki so, kot so sodeč po fotografijah opazili že mnogi, v zadnjem desetletju precej spremenili njeno zunanjost. “Razlika je več kot očitna, to odločitev pa doživljam kot najboljšo v svojem življenju, zato ne vem, zakaj bi se je morala sramovati. Veselim se že tega, da bodo mediji končno nehali primerjati moje fotografije in ugibati, kaj vse sem popravila,“ je povedala za America's Us Weekly.

Kot je razkrila, naj bi pred sedmimi leti na skrivaj prestala operacijo nosu, saj jo je že vse od otroštva močno motila njegova oblika, kar je precej vplivalo predvsem na njeno samozavest. Vendar pa kritiki z odgovorom očitno niso bili zadovoljni. Opozorili so jo še na spremembe, ki so jih opazili na ustnicah, zgornjih vekah ter v strukturi kože, saj ji glede na napetost te v predelu obraza v njenem 44. letu starosti pripisujejo tudi redno uporabo botoksa in drugih umetnih polnil. A na obtožbe ni odgovorila, intervju pa je celo še pred koncem užaljeno zapustila.

Odgovorila je šele za Bravo, ki jo je povprašal o tem, ali je v svoji uspešni karieri prestala še katerega od lepotnih posegov. “Ni mi všeč, ko mi ljudje polagajo besede v usta. Že tako sem naredila velik korak, da sem svojo skrivnost sploh delila s svetom, zato mi pustite, da vam povem, kar si sama želim povedati,“ je dejala najprej. “Vse več posameznikov me sprašuje, kako mi je po drugem porodu uspelo tako hitro in učinkovito preoblikovati svojo postavo, zato vam naj razkrijem še, da sem pred dobrim letom dni pristala tudi na liposukcijo.“ Na njenem trebuhu naj bi se namreč začelo nabirati vse več maščobnih obročkov, zaradi česar se v svoji koži ni več počutila tako dobro kot včasih. Kot trdi sama, je z rezultati več kot zadovoljna, če bi bilo treba, bi operacijo celo ponovila, drugih opazk pa ni niti zanikala niti potrdila. Zato še vedno ostaja zgolj pri govoricah.
 

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602