Vizita.si
Njene bujne obline so marsikomu trn v peti.

Novice

Zmerjajo jo, ker naj bi bila predebela!

S.C.
18. 07. 2012 09.22
51

Ker ni ravno tipično koščen model, je 20-letna Kate Upton deležna številnih negativnih opazk in žaljivih komentarjev glede svoje postave, a se na to le požvižga.

Njene bujne obline so marsikomu trn v peti.
Njene bujne obline so marsikomu trn v peti.FOTO: Facebook

Pri rosnih 20-ih je Kate Upton krasila že številne naslovnice priznanih revij, trenutno pa je eden najbolj zaželenih modelov na tržišču. Pa vendar se mlada Američanka od drugih modelov razlikuje po tem, da ni ravno pretirano vitka, ampak njeno telo krasijo bujne obline, ki močno burijo moško domišljijo. Toda kljub svoji zdravi telesni teži, ki bi lahko bila vzor številnim dekletom po svetu, se je nad njeno postavo na številnih družbenih omrežjih vsul plaz neodobravajočih in tudi nadvse žaljivih komentarjev. Zmerjajo jo z 'malim prašičkom', 'kravo' in se zgražajo nad dejstvom, da se tako obilna sprehaja po modnih stezah in se nastavlja fotografskim objektivom.

A kljub temu da je v zadnjem letu res pridobila kilogramček ali dva, se Kate na zlobne komentarje niti najmanj ne ozira. “Odkar sem začela kariero, imajo vsi težave z mojo težo, saj menijo, da obline ne sodijo v ta posel. Jaz pa jim želim dokazati nasprotno. Ne želim biti lačna, nesrečna in anoreksična. Jem kar želim, telovadim in uživam v življenju.“ Dodala je še, da je modna industrija preveč kruta do mladih deklet, ki začenjajo svojo pot po pistah, saj se zaradi pritiska lahko kaj hitro ujamejo v začaran krog motenj hranjenja. Sama nikomur ne dovoli, da bi jo pri tem omejeval, pa je kljub temu uspešna. Kadar ji prija, si privošči najljubši sladoled ali hamburger, do dobre telesne pripravljenosti pa ji pomaga osebni trener, ki mu maksimalno zaupa, saj pozna tako njeno telo kot tudi njen življenjski slog. “Najpomembnejše je, da se sama dobro počutim v svojem telesu, le tako bom tudi svoje delo opravila brezhibno.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (51)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587