Vizita.si
image (28)

Novice

Je s tem upravičeno razburila toliko ljudi?

S.P.
05. 04. 2013 16.19
13

Kanadska igralka Jessica Lowdnes je s svojo zadnjo fotografijo nevede razburila večino svojih oboževalcev. Kot strastni zagovornici športa in zdravega načina življenja ji namreč očitajo, da je zašla s prave poti, saj naj bi bila njena vitka postava vse bolj skrb vzbujajoča.

Uspešna igralka in pop pevka Jessica Lowdnes je v vlogi prelepe Adrianne v televizijski seriji 90210 že od samega začetka izredno priljubljena. Vendar pa britanski mediji zdaj opozarjajo na veliko ogorčenje oboževalcev, ki naj bi jih razburile predvsem njene zadnje fotografije, na katerih v kopalkah s prijateljico poseda na eni izmed floridskih plaž. Ker 24-letnica velja za gorečo zagovornico zdrave prehrane, s tem pa tudi zdravega načina življenja, so se namreč obregnili ob njeno vse bolj koščeno postavo, kar naj se ne bi skladalo s sporočilom, ki ga želi predati svojim vrstnikom.

“Videti je kot okostnjak in ona naj bi bila vzor našim otrokom? Saj so je same kosti. S športom bi se morala ukvarjati predvsem zaradi izboljšanja kakovosti življenja, ne zaradi hujšanja, saj ji tega ob že tako vitki postavi zagotovo ni treba,“ je pod objavljeno fotografijo na primer zapisala ena izmed oboževalk. Zvezdnica na te obtožbe še ni odgovorila, ji je pa v bran stopil neimenovani vir, ki je poudaril, da so njena rebra prišla do izraza zgolj zaradi njene poze sedenja in ne zato, ker bi bila izstradana, kar se glede na preostale posnetke zdi tudi veliko verjetnejša teorija.

Sicer pa najraje teče v naravi, še posebej v zgodnjih jutranjih urah, saj je prepričana, da je to ena izmed najučinkovitejših metod za izgubo odvečne maščobe, hkrati pa tudi za pridobitev mišične mase ter oblikovanja telesa (še posebej nog in zadnjice). Z nekaj discipline lahko jutranji 'jogging' postane del vašega vsakdanjika, s tem pa naredite svojemu telesu veliko korist. Ne samo da se boste ves dan počutili boljše, da boste pridobivali kondicijo in topili maščobe, aerobna vadba (po možnosti na tešče) naj bi nudila tudi neke vrste zaščito proti kopičenju maščobe.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587