Vizita.si
image (28)

Novice

Je slavna pevka že (pre)koščena?

S.P.
23. 11. 2012 11.05
6

Priljubljena ameriška pevka Alica Keys je v preteklem tednu popolnoma šokirala svoje oboževalce, ko je z globokim dekoltejem razkrila svojo precej vitko in koščeno postavo. Kaj se je zgodilo z njenimi zapeljivimi in polnimi oblinami?

Ena izmed najbolj talentiranih pevk tega časa Alica Keys je v preteklem tednu popolnoma osupnila svoje oboževalce. V priljubljeni pogovorni oddaji Late Night With Jimmy Fallon je namreč sprožila val ogorčenja, potem ko je z globokim dekoltejem razkrila svojo precej vitko in koščeno postavo. Znano je, da se 31-letnica že vse od leta 2010, ko je rodila svojega sina Egypta Daouda Ibarra Deana, trudi  uravnavati svojo telesno težo, a se številni že sprašujejo, ali ni zvezdnica tokrat s tem vendarle malce pretiravala.

Keysova naj bi se s pomočjo profesionalnega fitnes trenerja Harleya Paternaka, ki je med drugim telovadil tudi z Evo Mendes in Jessico Simpson, pridno potila kar 5-krat na teden in se držala strogo določenega režima prehranjevanja. “Na dam pojem pet manjših enakovrednih obrokov hrane, ki vsebujejo veliko beljakovin, vlaknin, zdravih ogljikovih hidratov in zdrave maščobe, skratka vse, kar moje telo resnično potrebuje. Z vajami za moč in utrjevanje telesa se poskušam rekreirati vsaj 25 minut na dan, ob tem pa pazim, da spijem velike količine vode,“ opisuje svoje navade.

“Kar se tiče tovrstnih namigovanj stojim za svojimi načeli, saj menim, da živim precej zdravo in očitno se moje telo na to pač tako odziva. Že ko pogledam hrano, se začnem rediti, zato takšnega načina življenja preprosto ne morem opustiti. Da sem izgubila vse nosečniške kilograme, sem se še kako trudila in potila, zato tega zdaj zagotovo ne bom zavrgla. V svoji koži se počutim naravnost fantastično in to je najpomembneje,“ pa je vrnila udarec in pojasnila svoje stališče.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587