Vizita.si
image (28)

Novice

Neverjetno, kaj se ji je zgodilo ...

K.P.
28. 11. 2012 14.22
0

Iz Kitajske poročajo o neverjetnem primeru sreče v nesreči, ki je doletela malo deklico Džjali, medtem ko se je igrala z nevarnim predmetom.

4-letna Džjali iz mesta Tjanšui je bila na obisku pri babici, ko se je v njenih rokah nekako znašel izvijač. V trenutku neprevidnosti je deklici spodrsnilo in s predmetom v roki je padla naprej, orodje pa se ji je zapičilo v obraz in skozi levo nosnico prodrlo v notranjost lobanje, končalo pa le 2 do 3 milimetre stran od možganov, kjer bi lahko povzročilo trajno poškodbo ali bilo celo usodno.

Džjali so takoj odpeljali v bolnišnico, kjer so zdravniki opravili nekaj pregledov z rentgenom, da bi ugotovili, ali je bila morda storjena večja oziroma trajna škoda. Zdravniki v lokalni bolnišnici niso bili prepričani, da lahko izvijač odstranijo, brez da bi ob tem povzročili še dodatne poškodbe, ki bi utegnile deklici zadati trajne zdravstvene težave, zato so Džjali premestili v še dve bolnišnici.

"Zadeva je bila res delikatna. Imeli smo velike skrbi, ali bomo objekt sploh lahko varno odstranili. V dveh bolnišnicah, kjer je bila deklica prej, niso vedeli, kako rešiti težavo, saj česa takšnega še niso videli,“ je povedalo osebje iz tretje bolnišnice, kjer so Džjali končno operirali. Na srečo je kirurg Ju Čin takšne primere že videl v svoji karieri, zato je v dani situaciji znal ravnati. "Objekt je bil le 2 do 3 milimetre stran od možganov. Bilo je zelo nevarno,“ je dejal, vendar tujek kljub vsemu uspešno odstranil brez kakršnih koli posledic na dekličino zdravje.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587