Vizita.si
image (28)

Novice

Je ta fotografija protidokaz vsega, česar jo obtožujejo?

S.P.
07. 06. 2013 13.42
0

Nekdanji Spajsici Geri Halliwell so tuji mediji še do nedavnega očitali, da jo je povozil čas, saj so na njenem trebuščku opazili nekaj povešene kože, a so zdaj vendarle morali požreti svojo besedo. Na plaži je namreč dokazala, da se še vedno lahko pohvali z zavidanja vredno postavo.

Britansko pop pevko in tekstopisko, pa tudi občasno igralko in modno oblikovalko, Geri Halliwell, ki je bila v času največje priljubljenosti dekliške skupine Spice Girls znana po lepi postavi, so tuji mediji še nedolgo tega skritizirali, češ da jo je povozil čas. Na predelu njenega trebuščka so namreč kljub redni telesni vadbi ter zdravi prehrani opazili že nekaj povešene kože, ki naj bi bila posledica staranja, poroda in nenehnega drastičnega hujšanja. Vendar pa je 40-letnica v tem tednu dokazala, da na njenem mladostnem telesu še vedno ni nobene pomanjkljivosti, ter da se še vedno lahko pohvali z dih jemajočo ter zavidanja vredno postavo.

V torek so po spletu zakrožile njene zadnje fotografije, na katerih v dvodelnih kopalkah uživa na sanjski plaži v Avstraliji, medtem pa tiho razkazuje tudi svoj vitek in raven trebušček. “Priznati moramo, da je njen dosežek res izjemen. Vemo, da je njena teža dolgo nihala, saj je nenadzorovano hujšala in se redila, zaradi česar je na njenem telesu, jasno, ostalo nekaj odvečne kože. A je očitno našla način, kako se je znebiti,“ jo je ob pogledu nanje pohvalil tudi britanski tabloid Daily Mail. “Danes je videti bolje kot marsikatera pol mlajša kolegica.“ Kot je Halliwellova že povedala v preteklosti, naj bi ji pri tem pomagali dolgi sprehodi z njenimi živalskimi prijatelji, zelo pa pazi tudi na prehrano. Priznava, da skrbno prebira sezname sestavin vseh novih izdelkov, ki jih kupi. “Verjamem, da smo ljudje to, kar jemo. In ker si želim biti zdrava, je temu primerna tudi moja prehrana,“ je pojasnila. Zjutraj si po navadi pripravi ovseno kašo z lanenimi in sončničnimi semeni, za kosilo in večerjo pa ima na primer kvinojo z zelenjavo, piščancem ali ribo.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602