Vizita.si
image (28)

Novice

Šokantna sprememba priljubljene zvezdnice

S.P.
04. 07. 2013 14.41
7

Ameriški pevki LeAnn Rimes so dolgo očitali, da je previtka in prekoščena. A je zvezdnica utišala zlobne jezike, ko je nedavno razkrila svojo precej polnejšo postavo. Se tudi vam zdi, da ji pridobljeni kilogramčki odlično pristojijo?

Priljubljeni ameriški pevki LeAnn Rimes, ki je za svoje ustvarjanje v country in pop glasbi prejela že dva Grammyja, tuji mediji v obdobju zadnjih dveh let neprestano očitajo, da je njena postava zaskrbljujoče vitka ter koščena. Nazadnje so se ob njeno težo obregnili še pred nekaj tedni, zdaj pa je 30-letnica vrnila udarec in dokazala, da so njihove obtožbe napačne ter popolnoma neutemeljene. Ko se je v Los Angelesu udeležila koncerta Joico Friend Movement Benefit Concert, je bilo namreč jasno, da je v zadnjem času pridobila kar nekaj zdravih kilogramov, ki ji zares odlično pristojijo.

Zlobni jeziki že vse od leta 2011 namigujejo, da se zvezdnica bori z motnjami hranjenja, ki naj bi nastopile kot posledica njene odvisnosti od odvajal. Vse to je nedavno strogo zanikala. “Nikoli nisem imela težav s svojimi prehranjevalnimi navadami, saj sem vedno pojedla na tone hrane. Celo več, kot moj mož,“ je v aprilu povedala za MailOnline. Upravičiti je poskušala tudi svojo krhko postavo. “Dragi moji, temu, kar vidite, se reče mišice in ne kosti.“

A je pred kratkim, pravi, spoznala svojo napako. “Priznam, bila sem nekoliko podhranjena, vendar pa nisem imela anoreksije. V tem primeru bi šlo za motnje hranjenja, name pa je vplival zgolj stres ob medijskem pritisku. Kmalu sem postala nezadovoljna s svojim telesom, kar je vodilo v določene posledice.“ Ugotovila je, da ni pomembno le koliko temveč tudi kakšno hrano uživa. “Ob solati, ki sem si jo običajno privoščila za kosilo, si zdaj privoščim še velik zrezek ali pa belo ali ribje meso. Vesela sem, da me mož podpira ter mi pomaga pri pripravi zdrave hrane. Kilogrami se tako nabirajo ravno na pravih mestih.“  V svoji koži se znova počuti naravnost fantastično.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602