Vizita.si
image (28)

Novice

Je ta fotografija razkrila njeno skrivnost?

S.P.
08. 05. 2013 10.36
0

Že pred časom so v medijih zaokrožile fotografije Amande Holden, ki naj bi dokazovale, da igralka svojo postavo oblikuje s perilom za oblikovanje telesa. In če je bila še pred kratkim zaradi tega zelo jezna, je zdaj končno razkrila svojo skrivnost.

Že pred časom so v javnost pricurljale fotografije priljubljene britanske igralke, bolj poznane predvsem kot žirantke v televizijskem šovu Britanija ima talent, ki naj bi dokazovale, da si tudi sicer vitka Amanda Holden občasno pomaga s perilom za oblikovanje telesa. In čeprav je to 42-letnico sprva močno ujezilo, saj je trdila, da sta za njen čvrst trebušček ter utrjene noge zaslužna izključno zdrava prehrana in redna telovadba, pa je zdaj, po rojstvu drugega otroka, vendarle spregovorila, da je bila njena skrivnost brezhibne postave takrat vendarle razkrita.

Priznala je, da sta nosečnost ter ljubezen do hrane močno vplivala na njen videz, saj so se na njenem trebuhu začele nabirati maščobne obloge, proti katerim pa se je sama, zgolj z zdravim življenjskim slogom, vse težje borila. “Špehec je zajel predvsem moj trebuh, zaradi katerega imam vse več težav pri zapiranju hlač. Ohlapna koža že malo visi preko roba, zaradi česar sem – logično – nekoliko manj samozavestna,“ je pojasnila in dodala, da gre za posebno spodnje perilo, ki sega od pasu  do kolen in je utrjeno na problematičnih predelih tako, da jih stisne in navidezno zoža. “Dobra stran je, da ga pod drugimi oblačili praktično ne zasledimo.“

Amanda prisega na zdravo prehrano ...

Simpatična mamica je že večkrat poudarila, da ne verjame v stroge diete, saj je prepričana, da lahko telesu povzročijo več škode kot pa dobrega. “Ob dietah se kar naježim, saj prisegam bolj na zdravo in kakovostno hrano, pri kateri se ni treba ravno omejevati,“ je povedala za Daily Mail. “Sem vegetarijanka, zato že brez posebne pozornosti pojem veliko sveže zelenjave, tako pa poskušam vzgajati tudi svoja otroka. Za zajtrk jima ponudim ovsene kosmiče z malo mleka, za kosilo si pogosto privoščimo ribe in malce pokuhane zelenjave, večerjo pa največkrat zapolnijo kar jajčni beljaki ter malo rumenjaka.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602