Vizita.si
image (28)

Novice

Je ta posnetek dokaz vsega, česar jo obtožujejo?

S.P.
06. 06. 2013 08.08
3

Zvezdnici resničnostnih šovov Amy Childs že dlje časa očitajo, da se je zredila, kar pa naj bi zdaj dokazovali tudi zadnji bližnji posnetki njenega telesa. Pa se tudi vam zdi, da so obtožbe pretirane, ter da se lahko še vedno pohvali z zavidanja vrednim telesom?

Zlobni jeziki že dlje primerjajo fotografije zvezde priljubljenega resničnostnega šova The Only Way Is Essex (TOWIE) Amy Childs in namigujejo, da naj bi se ta v obdobju zadnjih nekaj tednov opazno zredila. To naj bi zdaj dokazovale tudi zadnje fotografije njenega telesa, ki jih je v tem tednu na spletni strani objavil britanski tabloid Daily Mail, potem ko so jo paparaci v ponedeljek ujeli v španski Marbelli. Takrat se je po obali sprehajala v dvodelnih kopalkah, ki naj bi ji bile še nedolgo tega kot ulite, zdaj pa že malce tesne, če ne celo premajhne, ji očitajo.

“Morda je kriva živa barva, a so v teh kopalkah njena stegna, boki, pa tudi trebušček, videti veliko izrazitejši,“ so zapisali in dodali, da še zdaleč ne trdijo, da bi bila zvezdnica zaradi tega predebela, lahko pa na omenjenih predelih opazijo nekaj maščobnih blazinic ali pa kakšen kilogramček preveč, ki ga še pred kratkim tam ni bilo. K sreči se je sama odločila, da se s takšnimi in drugačnimi opazkami ne bo obremenjevala. “Še vedno mislim, da sem videti dobro, saj mi je v lastni koži zelo udobno. Kila preveč ali premalo me ne moti. Zavedam se, da rada pretiravam s hitro hrano, zato pa se potem hitro odpravim v telovadnico, kjer porabim vso odvečno energijo,“ je na podobne obtožbe odgovorila že v preteklosti. “Moja skrivnost je v petih ločenih sklopih vaj, ki jih na vsakem treningu ponovim točno 100-krat. Najprej naredim 40 ponovitev, nato 45 sekund počivam, sledi 30 ponovitev s počitkom, zatem 20 ponovitev s počitkom ter nazadnje še 10. Poskusite, meni je že večkrat uspelo.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602