Vizita.si
Izvajajte vaje, ki bodo obremenile tudi te mišice.

Novice

Je ta posnetek dokaz vsega, česar jo obtožujejo?

S.P.
15. 05. 2013 08.05
0

V javnost so pricurljali bližnji posnetki Jennifer Lawrence, ki naj bi dokazali, da se je v zadnjem času malce zredila. Pod njeno brado so namreč opazili podbradek, ki ga je običajno zelo težko zakriti. Zato si le preberite, kako se lahko tega celo za vedno znebite.

Izvajajte vaje, ki bodo obremenile tudi te mišice.
Izvajajte vaje, ki bodo obremenile tudi te mišice. FOTO: iStockphoto

Za eno najperspektivnejših ameriških igralk Jennifer Lawrence se je začelo precej razburkano leto. Medtem ko je doživela velik karierni uspeh, saj je osvojila oskarja za najboljšo igralko, so jo namreč na drugi strani pod drobnogled še toliko bolj vzeli kritiki, ki jo že dlje časa obtožujejo, da se je zredila. “Enkrat se na rdeči preprogi pojavi zaskrbljujoče vitka, spet drugič pa je na njej presenetljivo veliko mesa,” je na primer nedolgo nazaj zapisal Daily Mail.

22-letnica je svoje težave z odvečnimi kilogrami seveda vedno zanikala, večkrat pa se je odpravila celo v telovadnico, a so zdaj v javnost znova pricurljali bližnji posnetki, ki naj bi bili dokaz vsega, česar jo že tako dolgo obtožujejo. Tokrat so jo ujeli na letališču v Los Angelesu. “Zabuhel obraz in več kot opazen podbradek spet nakazujeta na to, da se je v zadnjem času malce poredila. Očitno zaradi natrpanega urnika nima več toliko časa paziti na svojo prehrano ter redno telesno vadbo, kar pa se žal že na daleč pozna,” so se obregnili ob njene fotografije. Seveda gre zgolj za govorice, obstaja pa tudi možnost, da so jo ujeli zgolj v neprijetnem položaju. Ker pa je podbradek prekletstvo številnih po svetu, pa si le preberite, kako ga je mogoče zmanjšati ali se ga celo za vedno znebiti.

Kako se za vedno znebiti podbradka?

Vaje za mišice

Če mišic, ki jih imate v tem delu, ne uporabljate dovolj, močno oslabijo, nato se na njihovem mestu razpasejo maščobne blazinice. Zato jih ne pozabite redno vsaj malo razmigati. Glavo počasi pomikajte k prsnemu košu in nazaj, nato proti eni in drugi rami. Nato glavo pomaknite nazaj in se z ustnicami pretvarjajte, da želite poljubiti strop. Poskusite lahko tudi s spodnjo ustnico prekriti zgornjo ali usta ponavljajoče se odpirati in zapirati. Zatem brado, ne da bi jo naslonili, spustite proti eni rami, se nato pomaknite proti sredini ter glavo spet dvignite v normalen položaj.

Uživanje hrustljave hrane, govorjenje in smeh

Če si ne želite vzeti časa za posebno vadbo, te mišice bolj uporabljajte vsaj med običajnimi vsakodnevnimi aktivnostmi. Redno uživajte živila, ki jih morate dobro prežvečiti. To je lahko zelenjava, polnozrnati kruh ali pusto meso. Žvečite lahko tudi žvečilko, ki naj bo brez sladkorja. Poleg tega čim več govorite ter se smejte, saj tako naravno razmigate te sicer posebno zaradi čedalje mehkejše hrane (pre)pogostokrat pozabljene dele mišičnega sistema.

Masaža

Če imate podbradek, ker se vam tu nabira limfna tekočina, vam bo zelo pomagala masaža. Palca položite pod čeljust, tako da sta eden poleg drugega. Nato počasi vsakega pomikajte k drugemu ušesu. Pritiskajte narahlo. Če je zabuhel cel obraz, pa verjetno vaše telo zadržuje preveč tekočine. V tem primeru morate nekoliko paradoksalno dejansko več piti, saj lahko samo tako vaše telo izloči vso tekočino, ki je ne potrebuje. Nekaj je lahko zaužijete še s sadjem in zelenjavo.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602