Vizita.si
image (28)

Novice

Je ta sprememba upravičeno dvignila toliko prahu?

S.P.
14. 06. 2013 10.17
18

V javnost so končno pricurljale zadnje fotografije razvpite zvezdnice Farre Abraham, ki prikazujejo težko pričakovane rezultate že 2. operacije prsi. Se tudi vam zdi, da 22-letnica že malce pretirava s kirurškimi popravki?

Pred kratkim smo poročali o novi spremembi šele 22-letne Farre Abraham, zvezde resničnostnega šova o najstniških mamicah, ki se je odločila, da gre še 4. pod nož (to je bil njen že drugi poseg na predelu prsi). Zdaj pa so v javnost pricurljale še nazorne fotografije temnolaske po in celo med samo lepotno operacijo, med katero so njeno košarico C povečali na košarico D.

O tem je podrobno poročal medij In Touch. "Operacijo je prestala 31. Maja, le 3 dni po svojem rojstnem dnevu, takoj, ko je prestopila zakonsko določeno mejo, po kateri lahko kirurg pacientki legalno vstavi prave silikonske implantate. Pred tem je lahko namreč imela samo takšne, ki so polnjeni s fiziološko raztopino." A s prvimi rezultati, kot pravi, ni bila najbolj zadovoljna. "Moje stare prsi so bile sicer lepe, a precej neudobne. Počutila sem se, kot da nosim vodne balone. Zdaj pa sem videti veliko bolj zrelo in ženstveno," je s svojim videzom zadovoljna danes. Odgovorila pa je tudi na številne očitke, češ da z lepotno kirurgijo (glede na svojo starost) že malce pretirava. "Mislim, da glede na svoja leta s plastično kirurgijo ne pretiravam. Preprosto si želim izgledati kar najbolje in zdaj sem končno popolna. Nikoli si ne bi dala povečati prsi, da bi bila videti kot kakšen seks simbol. Želim ostati naravna," je povedala. Pred tem si je naprimer že dala popraviti nos in brado.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602