Vizita.si
image (28)

Novice

Je to Kim? Ne, to je …

L.E.
11. 04. 2012 15.20
10

Bi uganili, da ima zvezdnica resničnostnega šova na fotografiji 56 let? Videti je tako dobro, da bi jo lahko zlahka zamenjali s katero od njenih veliko mlajših hčera.

Ne, na tej fotografiji ni Kim Kardashian ali katera od njenih sester. Tako dobro je videti njihova 56-letna mati, Kris Jenner. Svojih let sploh ne kaže, njena koža je neverjetno gladka, napeta in sijoča.

Mati šestih otrok se sicer ni postarala povsem naravno. Na resničnostnem šovu je bilo mogoče videti, da je opravila lifting obraza. Glede na to, da pa Kris, ko je v soju žarometov, liči profesionalen vizažist, kakšnih hujših posledic posega ni bilo videti. Toda v resnici se morate zavedati, da je to vseeno prava operacija, ki je ne smete jemati zlahka. Potem ko boste legli na operacijsko mizo, boste imeli še mesec dni otekel obraz, čutili boste tudi bolečine. Normalno boste videti po dveh mesecih, resda boste delovali mlajše še niz let, vendar bo dejansko celjenje potekalo še leto dni. Če ste kadilci, se zavedajte, da kajenje čas celjenja podaljša.

Prav mogoče je tudi, da Kris uporablja polnila. Ta so sicer veliko manj invaziven način pomlajevanja, vendar je tudi pri njihovi uporabi treba paziti. Če z njimi pretiravamo, rezultat ni več izboljšan videz, temveč povsem nenaraven izraz na obrazu. Če se želite pomladiti, torej dobro razmislite, kako se boste tega lotili. Prvi korak naj bo izbor čim boljšega plastičnega kirurga, s katerim se nato o vaših željah in pričakovanjih odkrito pogovorite. Dober zdravnik vam bo glede na vaše potrebe lahko priporočil najboljšo metodo pomlajevanja. Potrudite se le, da psihično vedno ostanete zadovoljni sami s seboj. Estetskih posegov se ne lotevajte, če mislite, da boste tako enostavno lahko spremenili svoje življenje.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587