Vizita.si
image (28)

Novice

Kaj je krivo za konec uspešne kariere Lady Gaga?

S.P.
15. 02. 2013 08.23
57

Številne oboževalce je pretresla zadnja novica o resnem zdravstvenem stanju Lady Gaga, ki bo zaradi bolezni v naslednjih dneh najverjetneje morala prestati nujen operativni poseg na predelu desnega kolka. Kako bo to vplivalo na njeno več kot uspešno pevsko kariero?

Svetovno javnost je v tem tednu pretresla ekskluzivna novica o resnem zdravstvenem stanju izredno priljubljene pevke Lady Gaga, ki bo morala zaradi hudih kroničnih bolečin v predelu desnega kolka odpovedati kar 25 koncertov in prekiniti trenutno turnejo "Born This Way Ball". Že več mesecev naj bi namreč imela sinovitis kolka oziroma začetno vnetje sklepov, zaradi katerega zelo težko hodi, preglavice pa naj bi ji povzroča tudi daljša stoja na nogah.

"Lady Gaga se je po zadnjem nastopu v Kanadi, ki ga je zaradi hudih bolečin morala celo predčasno končati, odločila, da se bo začasno poslovila od svoje pevske kariere. Še v tem tednu bo namreč morala prestati nujen operativni poseg, med katerim bodo poskusili omiliti napredovanje bolezni. Zaradi resnosti težave smo se odločili, da si bo vzela daljši premor, ker pa je bolezen že v fazi napredovanja, ne moremo napovedati, kdaj se bo lahko vrnila na glasbene odre. Samo upamo lahko, da trajnih posledic oziroma ključnih omejitev v njeni karieri ne bo," je pojasnil njen tiskovni predstavnik.

Sama je zaradi svoje prihodnosti več kot zaskrbljena. "Nimam besed. Najbolj me skrbi za oboževalce, ki so mi tako zvesti, da me boli srce. Novico sem tako pred javnostjo kot tudi pred svojim osebjem skrivala že več mesecev, a se je stanje v zadnjih tednih tako poslabšalo, da nisem več zdržala pritiska. Bolečina je neznosna in upam, da jo bo zdajšnja operacija učinkovito odpravila. V nasprotnem primeru mi namreč grozi celo ravmatoidni artritis, ki lahko ob sinovialnih sklepih, ki trpijo že zdaj, prizadene še številna tkiva in organe." Le upamo lahko, da se bo vse dobro končalo.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (57)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587