Vizita.si
Heidi

Novice

Katera si lahko to privošči?

L.E.
21. 08. 2012 11.44
1

Sanjsko ozadje, še bolj sanjska ženska. Slavni mamici se štirje porodi na izredno zapeljivem telesu prav nič ne poznajo, zato ni nič čudnega, da ga ponosno pokaže. Toda nekateri mediji so jo obdolžili, da se spet hvali.

Nekateri mediji so jo obtožili, da se spet hvali; toda dejstvo je, da se ima res s čim pohvaliti.
Nekateri mediji so jo obtožili, da se spet hvali; toda dejstvo je, da se ima res s čim pohvaliti.FOTO: Twitter

Heidi Klum je skrbna mamica štirih otrok ter obenem ena najbolj zapeljivih zvezdnic tega trenutka. 39-letna Nemka lahko brez kančka sramu na svojem profilu znanega družabnega omrežja objavi fotografijo v kopalkah, ki bi jo prav lahko našli celo v modni reviji. Nekdanja manekenka očitno ne rabi nikakršnih računalniških popravkov – njeno telo je popolno celo brez njih. Toda nekateri ameriški in britanski mediji so jo obdolžili, da se spet hvali. Zakaj se tudi ne bi? Vsekakor ima kaj pokazati.

Nas je bolj zanimalo, kako ji, poleg vseh poslovnih obveznosti, ki jih ima, očitno uspeva tudi redno telovaditi in se zdravo prehranjevati. Brez tega namreč – posebno, ko leta čedalje hitreje tečejo – več ne gre. Medtem ko se je mogoče v svojih dvajsetih obnašati mnogo bolj brezskrbno ter vseeno ohranjati vitko postavo in dobro zdravje, se je treba že po dopolnjenih tridesetih veliko bolj organizirati. To pa je tudi edina prava skrivnost Klumove – dobra organizacija, ki se je drži zaradi svoje jeklene volje. Najprej se je treba odločiti, ko pa se enkrat na določen način življenja navadimo, vse postane rutina in tudi obnašanje, ki ohranja zdravje ter lepoto, ni več mučenje.

Od Heidi pa se lahko naučite še veliko bolj umerjenega pogleda na svet. Nikoli ni dobro pretiravati. Čeprav še vedno krasi naslovnice najbolj znanih medijev, lepotica trdi, da ne misli, da bi zaustavila naravni proces staranja, početi nič posebnega. “Ne bojim se ga, zato se ne mislim zagnati po botoks,“ je dejala ameriški reviji Self. “Morda se bo moje mnenje nekoč spremenilo, čeprav dvomim. V svoji koži se počutim zelo dobro, povsem sprejemam tudi njeno staranje. Mislim, da je nekaj najbolj normalnega, da nas v nekem trenutku presenetijo gube.“ Če se zaradi tega ne vznemirjamo sami, pa jih bodo veliko težje opazili tudi drugi. Očaral jih bo namreč lep nasmeh.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587