Vizita.si
image (28)

Novice

Je to najslabša zvezdniška preobrazba?

S.P.
21. 06. 2013 14.09
36

Ameriška igralka Meg Ryan je dolgo veljala za enega najlepših zvezdniških obrazov, zdaj pa ji očitajo, da je njena podoba že vse bolj umetna. Se tudi vam zdi, da je nekoliko pretiravala z uporabo botoksa?

Ameriška igralka in filmska producentka Meg Ryan, ki še danes velja za enega najlepših hollywoodskih obrazov, je znova malce pretiravala, poroča britanski tabloid Daily Mail. “Nekoč se je lahko pohvalila s prečudovitim nasmehom, ki je kar razsvetlil prostor, zdaj pa postaja ena tistih plastičnih zvezdnic, ki so za mladosten videz pripravljene storiti karkoli. Kako ne spregledajo, da vsaka nova sprememba situacijo le še poslabša, ter da so vsakič videti še slabše kot prej?“ se sprašujejo ob pogledu na njene zadnje fotografije.

Tako stroge kritike je bila deležna po torkovem večeru, ko so jo paparaci v družbi prijateljev ujeli na rdeči preprogi. Obiskala je 59. filmski festival Taormina Film Festival 2013, ki se odvija na italijanski Siciliji, tam pa presenetila s precej neobičajno ter nič kaj naravno podobo. “Vemo, da Meg že dlje časa uporablja botoks, a bi po toliko izkušnjah lahko vedela, kdaj se je dobro ustaviti. Svoje ustnice je napolnila do gigantske velikosti, spremenil pa se je tudi izraz na njenem obrazu, saj je koža na določenih predelih pretirano napeta. Čudno, da se je sploh še lahko nasmejala.“ Sama na zdajšnje očitke sicer še ni odgovorila, je pa nedavno že zatrdila, da so njene ustnice naravne. Ko je vanje enkrat poskušala vsaditi kolagen, je namreč utrpela hudo alergijsko rekacijo, po kateri se s takšnimi stvarmi naj ne bi več upala igrati. V bran so ji stopili tudi številni oboževalci, ki menijo, da je 51-letnica za svojo starost kljub vsemu še vedno videti naravnost fantastično.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (36)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602