Vizita.si
image (28)

Novice

Je pokazala svoj pravi obraz?

L.E.
18. 12. 2012 07.46
14

Ko vidimo njeno fotografijo brez ličil, smo najprej presenečeni, vendar le zato, ker smo vajeni profesionalnih slik, na katerih ni videti niti najmanjše napake. Toda njen pravi obraz ima tako kot vsak drug tudi majhne nepravilnosti.

Alessandra Ambrosio je ena najbolj znanih manekenk, ki ima veliko dela tudi pri 31. letih, ko so se včasih lepotice, ki so hodile po modnih brveh, že upokojile. Vendar je res, da smo Brazilko bolj vajeni videti povsem naličeno, zato smo skorajda presenečeni, ko njen obraz zagledamo v povsem naravni luči. Marsikdo bi rekel, da je takšna še lepša. Sploh v vsakdanjem življenju večinoma ne potrebujemo veliko ličil, zelo zdravo pa je tudi, da kakšen dan tako kot Alessandra koži pustimo dihati, in to četudi vemo, da nas bo kdo fotografiral. Če želite imeti čim lepšo kožo, jo morate paziti in je predvsem ne preveč obremenjevati.

Če brez ličil ne želite biti čez dan, skrbite, da jih popolnoma odstranite vsaj vsak večer. Če boste na to kdaj pozabili oziroma sploh ne boste imeli te možnosti, še ne bo konec sveta, toda če se bo to dogajalo prepogosto, se bo to vsekakor odražalo na kakovosti vaše polti. Ličila naj bi vas polepšala, toda to se ne bo zgodilo, če si jih ne boste odstranili vsaj pred spanjem. Našo kožo namreč sestavljajo pore, iz katerih se izloča substanca, ki polt vlaži in hrani. Skozi pore se izločajo tudi odmrle celice. Če pore ponoči, ko se te obnavljajo, prekrivajo ličila, se ta lahko zmešajo tako z odmrlimi celicami in substanco, ki kožo masti, kot tudi z umazanijo, ki je v zraku, posledično pa nastanejo mozoljčki in ogrci. Ponoči se pore odprejo bolj kot podnevi, zato je res pomembno, da jih takrat ne zamašimo še sami.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602