Vizita.si
image (28)

Novice

Je to res glamurozna manekenka?

S.P.
25. 10. 2012 08.10
7

Priljubljena televizijska osebnost Chantelle Houghton je naravnost šokirala s svojo zanemarjeno podobo. Nanjo naj bi neugodno vplival predvsem razpad zveze z dolgoletnim partnerjem, ki jo je pahnil na rob depresije in povzročil korenite spremembe.

Priljubljena manekenka in televizijska osebnost Chantelle Houghton je po preteklih dogodkih popolnoma šokirala javnost s svojim precej zanemarjenim videzom. Po ločitvi od svojega dolgoletnega partnerja Alexa Reida, ki je tudi oče njenega prvega otroka, se je namreč zvezdnica popolnoma odtujila od svoje nekdanje glamurozne podobe, bližnji viri pa trdijo, da naj bi zaradi obupa zanemarila celo najosnovnejšo higieno.

“Živela sem v laži. Verjela sem, da me ljubi, potem pa se je pravljica naenkrat končala. Nikoli mu nisem ravno zaupala, zato sem se že v času zveze večkrat spopadala s paranoičnimi napadi. Moji strahovi so se na koncu vendarle uresničili in čeprav vem, da bo zame tako bolje, je moje srce popolnoma strto,“ je pojasnila. 29-letnica se med drugim spopada tudi s hudimi tesnobnimi napadi in depresijo, ki v kombinaciji z nekajmesečnim dojenčkom zagotovo niso najboljša kombinacija. Čustvene motnje lahko namreč v človeku izzovejo močne občutke izčrpanosti in manjvrednosti, ki se odražajo tudi v posameznikovem razpoloženju, presoji ali pa celo vedenju.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587