Vizita.si
image (28)

Novice

Je to res ona?

L.E.
09. 05. 2012 08.05
2

Nekoč izjemno znana igralka je bila vedno občudovana ne le zaradi svojega talenta, temveč tudi zaradi svoje lepote. 54 let stara zvezdnica te še vedno ni izgubila.

Morda ima 54 let, vendar je Michelle Pfeiffer še vedno prav tako lepa, kot je bila v letih, ko je bila ena najbolj znanih igralk. Postavimo si jo lahko za zgled, saj pušča, da gre narava svojo pot. Ne poslužuje se nikakršnih tehnik pomlajevanja, vendar je vseeno videti odlično. Vas zanima, kaj je njena skrivnost?

Michelle ne počne ničesar posebnega, vendar je prav zaradi tega morda videti toliko bolje kot večina njenih hollywoodskih vrstnic. Njen recept je preprost: zdrava prehrana, redna telovadba, čim manj stresa. Bolj se potrudi samo, kadar snema film. “Takrat sem zelo disciplinirana. Prehranjujem se preudarno, dovolj spim, redno telovadim – vse to je zelo pomembno … Poleg tega je za mano cela ekipa, tako da ni ravno pošteno, da se kdo primerja z mano. Ni resnično. Toda tako nisem videti vsak dan v svojem življenju. To bi bilo tudi dolgočasno. Vendar je na koncu koncev videz vseeno odvisen od prehrane in telovadbe. Recept je res preprost, čeprav ga ljudje tolikokrat nočejo slišati. Ni povezano niti z najnovejšo dieto niti z najnovejšo kremo … Si, kar poješ. V to zelo verjamem.“ Prepričana pa je tudi, da jo pomlajuje njen odnos do sveta. “Sem zelo srečna oseba, uživam v življenju. Mislim, da se to vidi navzven. Mislim, da nič ne stara bolj kot žalost.“

Seveda se lahko zvezdnica zahvali tudi dobri genski zasnovi, ni pa se še zatekla v ordinacijo plastičnega kirurga. Čeprav ne obsoja manjših popravkov, pravi: “Lahko popraviš malo tu, malo tam … toda ljudje ne vidijo več, kaj je lepo. Seveda obstajajo načini, kako se spremeniti v mlajše – toda ne vedno lepše.“ Michelle enostavno ne verjame, da je lahko prava lepota posledica kozmetičnih posegov ali drage kozmetike. Morda je prava skrivnost to – da enostavno nismo preveč obremenjeni s svojim videzom. Pomembno je, da smo srečni in zdravi.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587