Vizita.si
image (28)

Novice

Je zvezdnici res uspelo toliko shujšati?

L.E.
27. 06. 2012 08.00
52

27-letna Josie se je zgrozila, ko je videla, kaj so, medtem ko je uživala na plaži, posneli paparaci. Takoj je začela hujšati in končno pokazala prve rezultate.

Josie Gibson, udeleženko britanskega Velikega brata, so paparaci maja zelo razigrano ujeli na španski plaži. Toda fotografije niso bile ravno najlepše in Josie pravi, da se je, ko jih je videla, kar zgrozila. “Na Ibizi sem si ogledovala hiše, saj sem želela nekaj denarja investirati v nepremičnine. Ko sem obiskala plažo, nisem pričakovala, da me bodo fotografirali in po mojem mnenju sem izpadla kot ena velika pošast. Sama sebi sem zanikala, da sem postala tako ogromna, toda te fotografije so me prizemljile. Stehtala sem se in nisem mogla verjeti, da sem dosegla 90 kilogramov.“ Nosila je konfekcijsko številko 46 in spoznala, da se tako sploh ne počuti prijetno.

Preostalo ji ni drugega, kot da nekaj spremeni. Zbrala je dovolj motivacije za hujšanje in posledično do zdaj oziroma v manj kot dveh mesecih že izgubila več kot osem kilogramov in eno konfekcijsko številko. Naslednjič bo na plaži zagotovo mnogo bolj samozavestna, njena samopodoba pa se je že izboljšala do te mere, da je za britansko revijo Closer pozirala v spodnjem perilu. Pojasnila jim je tudi, da se je tako zredila, ker si je pozimi zvila gleženj in zato veliko mirovala ter pojedla preveč že pripravljenih hitrih obrokov. Ko je videla fotografije z Ibize, si je pri priči najela osebnega trenerja ter skrbno spremljala, koliko kalorij dnevno zaužije. Njeno hujšanje pa še ni končano, saj namerava doseči svojo idealno težo 60 kilogramov ter obleči še manjšo konfekcijsko številko, in sicer 40. “V svoji glavi imam sliko, kakšna bom videti, ko bom vitkejša. Avgusta se spet odpravljam na morje in takrat želim na plaži izgledati veliko bolj zapeljivo.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (52)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587