Vizita.si
image (28)

Novice

Je to upravičeno razburilo toliko ljudi?

S.P.
26. 04. 2013 15.30
12

Številni oboževalci so ogorčeni nad domnevnimi trditvami Jessice Albe, ki naj bi po besedah neimenovanega vira razkrila precej ekstremne ukrepe hujšanja. Širijo se govorice, da naj bi več mesecev stradala, kar pa sama strogo zanika.

Uspešni ameriški filmski in televizijski igralki Jessici Albi mediji pogosto namenijo pozornost zaradi njenega videza. Uvrstila se je na mnogo lestvic najprivlačnejših žensk na svetu, velja pa tudi za tako imenovani seks simbol, zaradi česar je v javnosti še toliko bolj priljubljena. Vendar pa britanski mediji zdaj opozarjajo na veliko ogorčenje oboževalcev, ki naj bi jih razburile predvsem njene zadnje trditve – domnevno je priznala, da po drugem porodu ni shujšala zdravo, kar se od zagovornice zdrave prehrane, s tem pa tudi zdravega načina življenja pričakuje, temveč da je v želji po hitrih in učinkovitih rezultatih zašla v precej ekstremne ukrepe.

Neimenovani vir je za Daily Mail povedal, da naj bi 31-letnica po drugem porodu vitko postavo ohranila tako, da je stradala, noč in dan pa kar tri mesece nosila dvojni steznik, da njen trebušček ne bi ostal ohlapen, kar je med oboževalci dvignilo veliko prahu. “Ni čudno, da se ji dva poroda nič ne poznata, saj to je bolno,“ je svoje mnenje na spletni strani izrazil eden izmed njih. 31-letnica je na drugi strani nemudoma reagirala in pojasnila, da so bile njene besede precej prirejene. V resnici naj bi rekla le, da je steznik nosila zato, da bi odvečne kilograme prikrila, ter da so izmišljotine močno pretirane in dramatizirane.

Kako pomembna sta zdrava prehrana in redna vadba, je ugotovila že kot najstnica in tega se še vedno drži. “Ustvarjam čim bolj naravno in nestrupeno okolje zase in za svojo družino, kar upoštevam tudi pri prehrani. Vsi pazimo, da jemo čim bolj zdravo in seveda domače, sama pa ob tem še telovadim vsaj trikrat na teden. Najraje se podam na tekalno stezo ali eliptični trenažer, nato pa izvajam še počepe, izpadne korake ter trebušnjake. Če imam čas, poprimem tudi za uteži ali pa se sproščam z jogo,“ je pojasnila, saj je prepričana, da zavidljivega telesa brez trdega dela in dobre motivacije preprosto ni mogoče pričakovati.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602