Vizita.si
image (28)

Novice

Je tokrat presegla meje dobrega okusa?

S.P.
24. 12. 2012 09.16
22

Videti je, da se zvezda resničnostnih šovov Kim Kardashian res ne zna več ustaviti. Tudi v preteklem tednu je namreč šokirala s svojo podobo, potem ko je znova pretiravala z uporabo samoporjavitvene kreme in popolnoma spremenila ten svoje kože.

Videti je, da je diva resničnostnih šovov Kim Kardashian znova presegla meje dobrega okusa. V soboto, ko se je s svojim partnerjem Kanyejem Westom sprehodila po ulicah Los Angelesa, je namreč razkrila svojo precej spremenjeno in "umetno" potemnjeno polt, s katero je spet razburila številne oboževalce, nad njenimi dejanji pa niso bili nič kaj navdušeni niti Kanyejevi prijatelji, ki so njeno vedenje že označili za precej zaigrano in "pozornosti želeno".

Sicer njena želja po lepi zagoreli polti že dolgo ni nikakršna skrivnost. Zaradi stranskih učinkov, ki jih lahko povzroči sončenje na prostem ali v solariju in so zvezdnici že večkrat povzročili številne preglavice, so se namreč sestre Kardashian odločile, da bodo izdale povsem novo samoporjavitveno kremo, ki ne bo puščala sledi in si jo bo lahko privoščila vsaka ženska. "S sestrami smo navdušene nad naravnim načinom pridobivanja temne polti. Vedno smo iskale nove načine in samoporjavitvene kreme, zato smo se odločile, da svoje znanje, izkušnje ter zahteve združimo v enem izdelku, ki ga bo odlikovala zmagovita formula. Naš cilj je bil ustvariti izdelek, ki bo zadovoljil vsako žensko." Očitno jo je 32-letnica že sama dodobra preizkusila.
 

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (22)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602