Vizita.si
image (28)

Novice

Zvezdnica šokirala s svojo plastično podobo

S.P.
18. 12. 2012 08.37
11

Britanska starleta Katie Price je v sredo svojo ljubezen do ličil popeljala še na višji nivo. Zasledili so jo namreč v medicinskem lepotnem centru v Londonu, po odhodu iz katerega je znova šokirala s svojo precej umetno podobo. Le kaj je storila tokrat?

Že leta lahko spremljamo nenehne spremembe v videzu nekdanje manekenke ter medijsko oblegane starlete Katie Price, ki jo mnogi bolje poznajo pod imenom Jordan, in ni težko opaziti, da te iz meseca v mesec silijo v vse večje ekstreme. Čeprav zvezdnici mnogi očitajo, da je danes le še bleda senca same sebe, pa trenutno še nič ne kaže na to, da bi se rjavolaska kaj kmalu imela namen ustaviti.

Prav v sredo so jo namreč zasledili v medicinskem lepotnem centru Tracie Giles clinic v Londonu, kjer naj bi 34-letnica svojo ljubezen do ličil popeljala še na višji nivo in svojo lepoto ohranila tako, da si je dala vtetovirati stalno obliko in barvo obrvi, da teh ne bi rabila več sama urejati. Žal pa končni rezultat ni navdušil tudi javnosti, ki je bila naravnost zgrožena nad njeno vse bolj “umetno“ podobo.

''Zame svet plastične kirurgije pravzaprav sploh ni neka velika stvar, saj sama to jemljem bolj kot nakupovanje. Vsake toliko pač moramo nekaj spremeniti, da lahko ohranjamo ljubezen in simpatijo do samih sebe. Dala sem si že povečati prsi, popravila pa sem tudi svoje ustnice in nos, zato ta poseg ni bil ravno neko presenečenje. Od tega se ne bom nikoli poslovila, saj sem na primer naravnost obsedena z botoksom, brez katerega ne bi več mogla živeti. Na vsake 3 mesece ga moram nekaj vnesti v predel okrog oči – po 3 injekcije na vsako stran. Sicer menim, da v resnici še nisem tako gubasta, da bi ga potrebovala, a na to gledam predvsem kot na neko potrebo, ki me ob zadovoljitvi osrečuje.''

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587