Vizita.si
image (28)

Novice

Kaj se je zgodilo z njenim obrazom?

L.E.
15. 12. 2011 13.08
5

Znana je kot ena izmed najbolj naravno lepih zvezdnic, toda pritiski Hollywooda so očitno tudi njo prisilili, da se poda v svet nepotrebnih estetskih posegov.

Reese Witherspoon ima komaj 35 let ter zelo lepo polt, zato botoksa res ne potrebuje. Toda medtem ko je slavna komediantka poskušala na svojem obrazu izraziti vrsto čustev, je sredina njenega čela na fotografijah videti čudno.

Da bi bil botoks učinkovit, ga ne smete začeti uporabljati prekmalu niti ga vbrizgavati čezmerno. Pri Reese zagotovo ne deluje naravno, tako da bi bila lahko na svojega lepotnega kirurga še kako jezna. Medtem ko premikamo mišice obraza, je namreč povsem normalno, da na njem nastajajo in izginjajo določene gubice. Posebno mlade ženske pa prevečkrat mislijo, da vbrizgavanje botoksa prepreči, da bi se te naravne gubice sčasoma usidrale na njihovem obrazu. Injekcija vam v resnici ne more zagotoviti večne mladosti. Nekoliko lahko zgladi le že obstoječe, dovolj globoke gube. Če z njim pretiravate, pa je učinek lahko ravno nasproten. Ker se obrazne mišice preveč omrtvičijo, obraz izgubi svojo pristno mimiko. Prezgodnja in pretirana raba lahko torej naredi več škode kot koristi.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587