Vizita.si
image (28)

Novice

Je uspešno odpravila odvečne kilograme?

K.P.
15. 11. 2012 14.03
20

Pred kratkim so imeli mediji polne roke dela z nenadnimi nihanji telesne teže kontroverzne glasbenice. Najprej je pridobila nekaj opaznih odvečnih kilogramov, nato pa naglo shujšala in novo postavo očitno tudi ohranila.

Lady Gaga je pred kratkim spregovorila o tem, kaj je pravi vzrok za njeno povečano težo, ki je postala vroča tema mnogo medijev.

Zaupala je, da se je zredila za 12 kilogramov, in sicer zaradi italijanske hrane, s katero se tako rada razvaja v očetovi restavraciji, pa tudi sama si jo rada pripravi v domači kuhinji. Pravi, da je kritike, ki jih je bila deležna na račun telesne teže, niso potrle, kljub vsemu pa je v zelo hitrem času odvečne kilograme tudi izgubila, zaradi česar so nekateri posumili celo na motnje hranjenja, ki so zvezdnico pestile v rani mladosti (do 15. leta starosti). Lady Gaga je očitno odvečne kilograme odpravila, novo postavo pa tudi obdržala. Fotografi so jo tokrat ujeli v Braziliji, kjer se je prepustila sproščanju v bazenu. V ta namen si je nadela turkizno-rjave kopalke ter tako razkrila svoje obline.

Zdi se, da se je Lady Gaga zaradi svojega poklica lotila radikalne diete, ki je učinkovala zelo hitro. Kljub hitrim učinkom pa vsi strokovnjaki hitre diete odsvetujejo, saj naj bi imele tako imenovani jojo učinek, pri katerem se izgubljeni kilogrami prej ko slej tudi vrnejo, poleg tega pa je to tudi šok za telo. Zdravo je izgubiti nekako pol kilograma na teden, kar dosežemo z redno telesno vadbo in zdravim načinom prehranjevanja, s katerim v zadostnih količinah vnesemo vse hranljive snovi, ki jih telo potrebuje za vsakodnevno delovanje. Kadar svojemu telesu odrekamo preveč, se lahko spopadamo z utrujenostjo, nezmožnostjo opraviti vsakodnevne naloge, razdraženostjo, vrtoglavico, pešanjem spomina in drugimi težavami. Predvsem ženske med učinki hitre diete moti to, da lahko pride do ptoze (povešenja) dojk ali strij, kar pa lahko preprečimo z vadbami za napetost mišic prsnega koša in pa z redno masažo ob nanašanju primernega vlažilnega sredstva.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (20)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587