Vizita.si
Mu velikokrat rečete, da ga ljubite bolj kot vse na svetu, on pa se na to ne odzove in vam se zaradi tega trga srce? Morda pa je to znak, da mu ni več do vas.

Novice

Je vajina zveza v krizi?

E. D.
27. 11. 2010 14.24
1

Se vam zdi, da med vama ni več tako, kot je bilo? Da se je vajina ljubezen ohladila, da ne počneta ničesar več skupaj in da sta se oddaljila? Tukaj je nekaj znakov, ki kažejo na to, da je vajina zveza res v krizi.

Mu velikokrat rečete, da ga ljubite bolj kot vse na svetu, on pa se na to ne odzove in vam se zaradi tega trga srce? Morda pa je to znak, da mu ni več do vas.
Mu velikokrat rečete, da ga ljubite bolj kot vse na svetu, on pa se na to ne odzove in vam se zaradi tega trga srce? Morda pa je to znak, da mu ni več do vas.FOTO: iStockphoto
Zanimajo ga/jo bivše ljubezni

Če vaša boljša polovica več pozornosti kot vam nameni kakšni svoji bivši ljubezni, potem ste lahko upravičeno prestrašeni. Saj ne gre za to, da se spet na veliko druži s svojim bivšim fantom ali dekletom, dovolj je že, če večkrat tedensko na skrivaj – ko misli, da ga ne vidite – pregleda njene/njegove fotografije na spletu ali v starih albumih, če skupne prijatelje večkrat povpraša po njej/njemu, če ga oziroma jo večkrat omeni, vas pa skorajda ne opazi več. Kajti to, da namesto na prihodnost in vajine skupne načrte raje razmišlja o preteklosti in tem, kaj je bilo nekoč, verjetno za vas ne more pomeniti nič dobrega.

Tudi to, da vaša boljša polovica vohuni za svojimi bivšimi, lahko kaže na to, da ga vi ne zanimate več tako kot nekoč.
Tudi to, da vaša boljša polovica vohuni za svojimi bivšimi, lahko kaže na to, da ga vi ne zanimate več tako kot nekoč. FOTO: iStockphoto

Ne skrbi več zase

Če mu/ji ni nič več mar, ali ga/jo kdaj pohvalite, če se ne uredi več za vas in se ne trudi, da bi vam s seksi videzom ugajal/a, potem vaša boljša polovica morda za vajino zvezo ni več tako zelo zavzeta kot pred časom. Pomislite torej, kdaj se je vaš moški nazadnje oblekel v oblačila, ki ste mu jih vi izbrale in za katere ve, da so vam tako zelo všeč na njem. Kdaj si je vaše dekle nadelo spodnje perilo, ki vas vedno obnori in ki ji po vašem mnenju tako zelo pristaja? Ima vaša ženska skoraj tako poraščene noge kot vi, a ji za to preprosto ni mar? Kaj pa vaš moški, si pušča brado, čeprav ve, da vas to odvrača od poljubljanja in objemanja z njim? Če ste na večino vprašanj odgovorili pritrdilno, obstaja velika verjetnost, da v vajinem odnosu nekoliko škriplje, pravijo poznavalci, kajti če imaš nekoga res rad, potem ceniš njegovo mnenje in mu poskušaš ugajati oziroma biti v njegovih očeh privlačen, zanimiv, poželjiv.

Raje kot z vami čas preživlja v službi in s prijatelji

Večini parov je sila pomembno, da vsaj večino svojega prostega časa preživijo skupaj. Saj ne, da ne najdejo več časa za prijatelje in sami zase ter za svoje konjičke, vendar le kadar koli se pač da, poskušajo stvari početi skupaj. Če torej vaš moški oziroma ženska skoraj vse popoldneve, večere ali celo konce tedna raje kot z vami preživlja v družbi prijateljev, prostovoljno dela nadure (bodisi doma bodisi v službi) ali pa raje v roke vzame priljubljeno knjigo in se umakne pred vami, je to morda razlog za preplah.

Če vaša draga skoraj vse popoldneve, večere ali celo konce tedna raje kot z vami preživlja v družbi prijateljev, je to morda razlog za preplah.
Če vaša draga skoraj vse popoldneve, večere ali celo konce tedna raje kot z vami preživlja v družbi prijateljev, je to morda razlog za preplah.FOTO: iStockphoto

Kaže preveliko zanimanje za druge ženske/moške

Že res, da prav vsak – pa najsi bo še samski, na sveže zaljubljen ali poročen že več let – kdaj pa kdaj rad pogleda za čedno žensko oziroma moškim. A če vaša boljša polovica več kot očitno in morda celo z nekoliko preveč zanimanja pogleduje k drugim ter se celo spogleduje z njimi, je razumljivo, da se v vas prižge alarm. Kajti to bi lahko nakazovalo na dejstvo, da je/ga vi ne zanimate več tako zelo in da bodisi zavestno bodisi podzavestno že išče nove kandidate.

Ne odziva se na vaše ljubezenske izjave

Mu velikokrat rečete, da ga ljubite bolj kot vse na svetu, on pa se na to ne odzove in se celo naredi, kot da vas ni slišal? Ji vedno znova govorite, kako čudovite je in kako srečni ste, da jo imate, ona pa le pogleda mimo vas in na to ne reče ničesar? Poznavalci pravijo, da je tudi to lahko znak, da vaši ljubezni ni več toliko do vas kot nekoč, kajti če imaš nekoga res rad, tudi sam pogosto čutiš potrebo, da mu/ji z besedami ali dejanji izkažeš svojo naklonjenost in ti niti na misel ne pade, da bi prezrl njegove/njene ljubezenske izpovedi, saj se zavedaš, da bi svojo boljšo polovico s tem nadvse prizadel.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587