Vizita.si
image (28)

Novice

Je vrhunska manekenka brez ličil še tako popolna?

S.P.
11. 01. 2013 15.41
21

Svetovno priznana manekenka Irina Shayk je vrnila udarec in kritikom dokazala, da je tudi brez vseh ličil prava lepotica. V javnost so namreč prišle fotografije, na katerih je Rusinja pozirala povsem naravna in digitalno neobdelana. Kaj porečete na njeno realno podobo?

Če so ji kritiki še do nedavnega očitali, da je njena slava zasluga dela najboljših vizažistov, stilistov ter strokovnjakov na področju digitalne obdelave fotografij, pa je vrhunska manekenka Irina Shayk tokrat vendarle vrnila udarec. Temnolasa lepotica, ki se ponaša z nazivom edine Rusinje, ki je kdaj koli krasila naslovnico priznane modne revije 'Sports Illustrated', je namreč privolila v prav posebno fotografiranje, med katerim je morala pozirati povsem naravna, tudi končni izdelek pa naj ne bi bil naknadno obdelan.

Kot vidimo, je 27-letnica tako ali drugače prava lepotica. Tudi nenaličena se lahko pohvali s prečudovitim obrazom ter lepo in čisto kožo, ki pa naj bi bila po njenih besedah predvsem posledica 'dobrih genov' v družini. ''Če bi poznali mojo družino, bi vedeli, da so vse ženske zelo lepe, zato ni čudno, da sem tudi sama podedovala nekaj dobrih genov. Menim namreč, da so prav ti v veliki meri zaslužni za moj videz, ki me je v življenju pripeljal že zelo daleč, tako da sem imela predvsem veliko srečo. K temu pa zagotovo pripomore tudi moj aktivni življenjski slog. Nisem lena oseba, saj vsaj 4-krat na teden obiščem telovadnico, kjer se pridno potim vse do zadnjega atoma moči. Ob tem pa pijem še veliko vode, ki razvaja mojo kožo in jo še dodatno pomladi.''
 

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (21)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587