Vizita.si
image (28)

Novice

Je za smrt slavne pevke res kriv njen bivši?

S.P.
27. 09. 2012 15.31
7

Ob tragični izgubi ene najboljših pevk današnjega časa se je sprožil val vprašanj in ugibanj, ki jim ni bilo videti konca. Tokrat je njen nekdanji mož prvič spregovoril o tem, kaj se je v resnici zgodilo komaj 29-letni Amy Winehouse.

Vse od smrti priljubljene zvezdnice, ki je slovela po svojem edinstvenem vokalu, so se v javnosti porajala mnoga vprašanja glede pravega vzroka tragičnega konca Amy Winehouse. Zaradi mnogih izmišljotin, ki so se razvile na to temo, se je njen nekdanji mož Blake Fielder - Civil vendarle odločil, da bo temu enkrat za vselej naredil konec.

Potem ko se je zaradi prevelikega odmerka mamil tudi sam boril za svoje življenje, je tokrat prvič javno priznal, da je prav on tisti, ki jo je popeljal v svet nevarnosti, drog in alkohola. Amy naj bi namreč v prvi pomembnejši stik s težkimi drogami prišla ravno z začetkom njunega razmerja, saj je od nje to zahteval njegov življenjski stil, na kar pa danes sam ni več tako ponosen kot nekoč. "Ne vem, koliko šteje, da sem prevzel delno odgovornost in priznal svoje napake, saj se Amy ne bo več vrnila. Zavedam se, da sem eden najbolj osovraženih ljudi na svetu, a ljudje pogosto pozabljajo, da je to odločitev konec koncev vendarle sprejela sama. Tako trmaste in samosvoje osebe, kot je bila ona, zagotovo ne bi mogel v nič prisiliti," se je poskušal opravičiti za svoja dejanja.

Blake je bil sicer med tragičnim dogodkom res pridržan v zaporu, zaradi česar ni bil nikoli osumljen umora, a se sprašujemo, ali ni breme, s katerim mora živeti, bistveno težje od zaporne kazni, ki je je več kot očitno že vajen. Bližnji viri celo zagotavljajo, da naj bi zvezdnica zaužila prevelik odmerek predvsem zaradi ljubezni do nekdanjega moža, s katerim sta tudi po ločitvi ohranila skrivno ljubezensko razmerje.
 

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587