Vizita.si
Nekateri ugibajo, da naj bi igralec pridobil odvečne kilograme zaradi konca devetmesečne zveze.

Novice

Preboleva bivše dekle s hrano?

K.P.
01. 10. 2012 11.11
7

Priljubljeni 28-letni igralec in komik je nedavno presenetil z opazno izgubo kilogramov, zdaj pa se zdi, da je nekaj odvečnih kilogramov znova pridobil. Številni ugibajo, ali naj bi bil za povečano težo kriv konec zveze.

Jonah Hill se je s svojo nekdanjo partnerico, hčerko igralca Dustina Hoffmana, razšel na začetku meseca septembra.

Nekateri ugibajo, da naj bi igralec pridobil odvečne kilograme zaradi konca devetmesečne zveze.
Nekateri ugibajo, da naj bi igralec pridobil odvečne kilograme zaradi konca devetmesečne zveze.FOTO: Fame

Igralec, ki je nedavno presenetil z opazno izgubo odvečnih kilogramov, zaradi česar se je spremenil skoraj do neprepoznavnosti, je nekaj kilogramov morda vendarle pridobil nazaj. Nekateri menijo, da je vzrok spet povečane telesne teže konec zveze ter da zaradi pretirano čustvenega obdobja išče tolažbo v hrani. Slabih 20 kilogramov je igralec pred časom izgubil po zaslugi diete in rednega gibanja. "Ni ravno zabavno in ni lahko, a v svoji novi podobi sem začel uživati. Če se pri hrani 'pregrešim', se ne počutim dobro,“ je dejal takrat. Hujšati je začel zaradi vloge v filmu, vitko postavo pa je tudi nameraval obdržati, saj se je, kot je trdil sam, s takšno postavo počutil bolje.

Kadar ljudje doživljamo žalost ali stres, lahko takšno obdobje vpliva tudi na naš apetit, kar se utegne dolgoročno poznati na telesni teži. Medtem ko se ob čustveno vznemirjenem obdobju pri nekaterih apetit znatno poviša, pa ga drugi povsem izgubijo. Šele ko se nam življenje znova stabilizira, se uravnajo tudi telesni procesi.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587