Vizita.si
Miley je obiskala dermatološko kliniko na Beverly Hillsu, pojav aken pa je mogoče omejiti tudi s pravilno prehrano, izogibanjem okoljskim dejavnikom in primerno dnevno nego problematične kože.

Novice

Je zato obiskala kliniko?

K.P.
16. 11. 2012 15.18
0

Kadar jih paparaci ujamejo nepripravljene in brez ličil, fotografije zvezdnic razkrivajo, da so tudi one le ljudje in da se spopadajo s povsem vsakdanjimi težavami. Mlada glasbenica se je odločila svojo težavo rešiti s strokovno pomočjo.

Miley je obiskala dermatološko kliniko na Beverly Hillsu, pojav aken pa je mogoče omejiti tudi s pravilno prehrano, izogibanjem okoljskim dejavnikom in primerno dnevno nego problematične kože.
Miley je obiskala dermatološko kliniko na Beverly Hillsu, pojav aken pa je mogoče omejiti tudi s pravilno prehrano, izogibanjem okoljskim dejavnikom in primerno dnevno nego problematične kože.FOTO: Profimedia

Miley Cyrus je imela uspeh na dlani že v zgodnjih najstniških letih, ko si je z igralsko in pevsko kariero zagotovila veliko slavo in svetovno prepoznavnost. Prav zaradi njenega velikega uspeha, življenja na veliki nogi in medijske pozornosti velikokrat radi pozabimo, da je Miley še vedno zelo mlada in da se verjetno srečuje s povsem običajnimi mladostniškimi težavami. Fotografi so jo že nekajkrat ujeli nepripravljeno in brez ličil, kar je razkrilo, da ima najstniška zvezdnica težave z aknami, ki marsikoga pestijo tudi v odrasli dobi. Ker so jo tokrat ujeli ravno v trenutku, ko je zapuščala dermatološko kliniko na Beverly Hillsu, predvidevajo, da so bile prav akne razlog, zakaj je obiskala kliniko.

Med najvplivnejšimi dejavniki, ki povzročajo akne, je dednost, pri ženskah pa tudi hormonsko neravnovesje, ki je povezano z menstruacijskim ciklom. Sprožijo jih tudi premastna ali preslana hrana, pa tudi kopičenje bakterij na koži, stres, neprimerni kozmetični izdelki in suh zrak v prostoru. Delno lahko pojav aken preprečimo tako, da se sprožilcem skušamo karseda izogibati, treba pa je tudi poskrbeti za primerno nego problematične kože. Kadar se mozoljček že pojavi, ga lahko hitro odpravimo s kozmetičnimi izdelki, ki vsebujejo salicilno kislino in jih nanesemo neposredno na mozoljček. Treba je uporabljati izdelke in ličila, ki po teksturi niso težki in mastni, lahko pa vsebujejo tudi vitamine. Dnevna nega naj vsebuje tudi blaga sredstva za čiščenje problematične kože, na primer čistilni gel ali peno in tonik. To bo odmašilo in globinsko očistilo prekomerno aktivne pore.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587