Vizita.si
image (28)

Novice

Zvezdnica razkrila rezultate lepotne operacije

K.P.
20. 07. 2012 11.54
7

31-letna britanska zvezdnica je javno priznala, da je šla pod nož, a kljub temu s svojim telesom še vedno ni bila zadovoljna. Nedavno je pokazala rezultate posega.

Kerry Katona, nekdanja članica glasbene skupine Atomic Kitten, je ob neki priložnosti javno priznala, da sovraži svoje telo. Zvezdnica, sicer mati štirih otrok, se je kmalu zatem odločila za abdominoplastiko, poseg, pri katerem so ji kirurško odstranili odvečno kožo in maščobo s spodnjega dela trebuha, a kljub temu s svojo postavo še vedno ni bila zadovoljna. Svojo odločitev za abdominoplastijo komentira z naslednjimi besedami: "Moja koža na trebuhu je dobesedno visela. Imela sem še brazgotino od carskega reza in kirurgi so med posegom rezali preko nje. Pod oblekami skrivam le brazgotine, brazgotine, brazgotine. Imam štiri otroke in moja koža se je zaradi nosečnosti zelo raztegnila. Ne glede na to, koliko trebušnih vaj sem naredila, se stanje nikakor ni izboljšalo. Naveličala sem se tega, da odvečno kožo tlačim v spodnje hlačke. Morala sem jo odstraniti.“ Nedavno so Kerry, ki veliko časa posveti tudi telovadbi, opazili na Majorki, kjer je v belih bikini kopalkah s širokim nasmehom na obrazu in sproščenim zabavanjem na jahti pokazala, da zdaj brez težav svoje obline pokaže tudi drugim. Zatrjuje, da kljub estetskemu posegu ne želi biti zvezdnica, ki bi zagovarjala suho telo. "Ne moremo biti vsi Victoria Beckham in hitro povrniti svoje telo v stanje, kakršno je bilo pred nosečnostjo. Vem, da imam še nekaj odvečnih kilogramov, a mislim, da mi pristojijo,“ zaključuje Kerry ter dodaja, da se za poseg ni odločila, da bi izgubila odvečne kilograme, temveč zato, ker ji je težava močno okrnila počutje in samozavest.

Da nosečnost ne bi pustila vidnih sledi na koži, mnoge ženske med samo nosečnostjo, ko se koža skladno z večanjem trebuščka razteguje, preventivno nanašajo mazila za preprečevanje strij. Videz kože lahko do neke mere izboljšajo tudi laserski postopki, v skrajni sili pa lahko pomaga tudi estetski kirurg. Mnogi sicer menijo, da gre pri poseganju po estetski kirurgiji za odpravljanje enega zla z drugim, a zdi se, da je Kerry Katona ena tistih žensk, ki je od posega pridobila tako na telesu kot tudi na samozavesti.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587