Vizita.si
image (28)

Novice

Je znana igralka pretiravala s hujšanjem?

S.P.
31. 05. 2013 15.47
11

Tuji mediji so mladi igralki Cari Santani začeli očitati, da je v zadnjih nekaj tednih izgubila že preveč kilogramov. Se tudi vam zdi že tako koščena ali je njena postava ravno pravšnja?

Tuji mediji se sprašujejo, ali se ni tudi teksaška lepotica Cara Santana znašla na seznamu zvezdnic, ki v želji po lepi, vitki in utrjeni postavi včasih tudi malce pretiravajo. Kljub temu, da se je lahko igralka vedno pohvalila z brezhibnim ter zapeljivim telesom, se je namreč pred kratkim odločila za večtedenski program hujšanja po metodi priznane zvezdniške fitnes trenerke Tracy Anderson, ki pa naj bi jo napotila v napačno smer, poroča Daily Mail. “Na fotografijah lahko vidimo že prve ter ne preveč spodbudne rezultate. Sicer so njene mišice res že nekoliko izrazitejše in lepo izklesane, a je ob treniranju še dodatno shujšala, s tem pa tudi izgubila vse svoje ženstvene obline. Njeni boki so ravni, zadnjica ploska, pas vitek, prsi pa skorajda neopazne.“

Tako so pokomentirali posnetke, ki so jih v četrtek, ravno ko se je v športni opremi odpravljala v eno njenih telovadnic, ujeli paparaci. Andersonova, ki je za Caro sestavila seznam vadb ter primeren jedilnik, je med zvezdnicami tudi nasploh vse bolj priljubljena. Skrbi namreč za videz najslavnejših hollywoodskih obrazov, kot so Gwyneth Paltrow, Nicole Richie, Madonna in Kim Kardashian, ki že več let sledijo njeni metodi. A Tracy priznava, da je pot do dobrega rezultata ni vedno lahka. ''Če pridno treniramo, se naše mišice okrepijo in izoblikujejo. A ko enkrat nehamo vaditi, se mišice zelo hitro polenijo in naša postava ni več tako mišičasta kot prej,'' je pojasnila.

''Za izklesano telo moraš trenirati vsaj eno uro na dan, od štiri do šestkrat tedensko, in to do konca življenja.'' Ker pa se marsikdo hitro naveliča naprav v fitnesu ali skupinskih vadb s podobnimi koreografijami, pa si je izmislila svoj način vadbe, ki ga danes uči že 50 osebnih trenerjev. In v čem se njena vadba razlikuje od drugih? “Za razliko od marsikatere druge telovadbe se ne osredotočam na velike mišične skupine, ampak na tiste manjše, obrobne mišice, ki obdajajo velike, glave mišice. Kajti če oblikujemo te manjše mišice, te za seboj potegnejo tudi tiste velike. Tako je celostna podoba telesa drugačna, bolj natrenirana, izoblikovana. Bistveno pa je, da te manjše, obrobne mišice 'napadamo' iz vseh možnih strani. Gre za dobro premišljeno in znanstveno podprto strategijo.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602