Vizita.si
“Mamica je znova v formi! Ponosna sem nase," je navdušena nad spremembo, ki jo je dosegla po 10 mesecih trdega dela.

Novice

Je zvezdnica pretiravala s hujšanjem?

S.P.
27. 06. 2013 07.51
2

Ameriška zvezda resničnostnih šovov, Snooki, se lahko pohvali z izjemno spremembo, saj je izgubila nekaj več kot 20 kilogramov. A se tuji mediji sprašujejo, ali ni novopečena mamica že malce pretiravala. Res obstaja nevarnost, da bo zašla v nov ekstrem?

“Mamica je znova v formi! Ponosna sem nase," je navdušena nad spremembo, ki jo je dosegla po 10 mesecih trdega dela.
“Mamica je znova v formi! Ponosna sem nase," je navdušena nad spremembo, ki jo je dosegla po 10 mesecih trdega dela.FOTO: Twitter

Nicole Elizabeth, bolje poznana kot Snooki, zvezda resničnostnih šovov Jersey Shore in Snooki & Jwoww, je od rojstva svojega sinčka Lorenza, ki ga je povila lani avgusta, izgubila že skoraj 23 kilogramov. In videti je, da njena transformacija še vedno ni končana, saj mlada mamica iz tedna v teden preseneča z vse vitkejšim ter bolj utrjenim in mišičastim telesom, za katerega se je trudila kar dolgih 10 mesecev. Zadnje rezultate je razkrila tudi na Twitterju: “Mamica je znova v formi! Ponosna sem nase,“ je zapisala pod zadnjo fotografijo, ki jo je objavila na družbenem omrežju.

“Težko izvajam le vaje za noge, najraje pa imam vaje za roke," razlaga Snooki.
“Težko izvajam le vaje za noge, najraje pa imam vaje za roke," razlaga Snooki. FOTO: Twitter

Da je njen dosežek izjemen, ne zanikajo niti tuji mediji, ki pa kljub temu svarijo, da bi 25-letnica utegnila malce pretiravati. Kot opažajo, naj bi bila njena sprememba res drastična, zato jih skrbi, da jo bo navdušenje ob uspehu popeljalo v drug ekstrem. “Čeprav ji moramo ob očitni spremembi čestitati, saj se je dolgo borila z odvečnimi kilogrami, pa vemo, da je telovadba kot droga, pri kateri se le redko znamo ustaviti. Pogosto si želimo še več ter nemalokrat tudi preveč,“ je zapisal britanski Daily. Temnolaska je namreč pred kratkim povedala, da je njen cilj odpraviti še 5 kilogramov.

Pri tem ji bo pomagal osebni trener Anthony Michael, ki je z zvezdnico začel sodelovati že 6 tednov po porodu, takoj, ko ji je zdravnik dovolil, da se lahko prične ukvarjati s športom. Z njim je v telovadnico brez izgovorov vsak teden zavila štirikrat in maščobne blazinice so se pričele topiti, medtem ko so se mišice krepile. “Ko sem se v telovadnico odpravila prvič, sem bila zares vesela, saj prej nisem telovadila že pol leta. Shujšati nisem želela le zase, temveč sem želela svojemu zaročencu pokazati, da sem lahko privlačna tudi kot mamica.“ Ker je bila izredno motivirana, se je začela gibati veliko lažje, kot je pričakovala. “Težko izvajam le vaje za noge, najraje pa imam vaje za roke. Ko dvignem Lorenza, že vidim, kaj sem dosegla, saj lahko opazim, kako se mi mišice napnejo. Počutim se veliko bolje, bolj vitka pa sem si tudi bolj všeč.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602