Vizita.si
image (28)

Novice

Je zvezdnica pretiravala s hujšanjem?

S.P.
26. 04. 2013 08.09
16

Zvezdi resničnostnih šovov Lucy Macklenburgh so začeli očitati, da naj bi po nedavnem razpadu zveze začela hitro izgubljati telesno težo, bojijo se celo, da bi s tem zašla predaleč. Pa je res tako koščena ali je njena postava ravno pravšnja?

Lucy Mecklenburgh, ki je zaslovela kot zvezda priljubljenega resničnostnega šova The Only Way Is Essex, je v tem tednu na Otoku znova požela pozornost vseh okoliških medijev. Potem ko se je v zadnjem tednu veliko govorilo predvsem o razpadu ljubezenske zveze z njenim nekdanjim zaročencem Mariom Falconom, ki naj bi ji bil pred tem že več časa nezvest, so namreč zdaj vse glasnejše še govorice, da naj bi zvezdnica od takrat začela hitro izgubljati telesno težo.

Znano je, da se je 22-letnica pred nekaj meseci lotila programa utrjevanja in preoblikovanja svojega telesa. In čeprav je večkrat poudarila, da njen osnovni namen ni ravno izguba odvečnih kilogramov, pa so kritiki opazili, da naj bi do zdaj prav s hujšanjem vendarle že nekoliko pretiravala. “Upamo, da ne gre le še za eno izmed njih, ki bo zašla v neki ekstrem in svoje telo izstradala do kosti. Sicer pa je bila njena postava že prej precej vitka, zato to v prvi vrsti sploh ni bilo potrebno. A kdo ve, v kaj naj vodijo določene življenjske situacije, denimo strto srce,“ je na primer poročal Daily Mail. Spet na drugi strani pa so njeni oboževalci, ki menijo, da temnolaska nikakor ni koščena, še več, njena zunanja podoba je brezhibna, pravijo.

Na zdajšnje opazke sicer še ni reagirala, je pa v preteklosti že razkrila nekaj nasvetov za uravnavanje ter ohranjanje želene telesne teže, ki pa so jih mediji znova povezali s hujšanjem. Njena skrivnost naj bi se namreč skrivala v zeljni juhi, ki si jo privošči namesto enega dnevnega obroka (kosila ali večerje). Dieta je primerna za tiste, ki si želijo na hiter in učinkovit način izgubiti nekaj odvečnih kilogramov, saj temelji na receptu bolnišnice Presvetega srca, ki jo daje težkim srčnim bolnikom za hitro hujšanje pred operacijo. Je izjemno zdrava in nima neprijetnih stranskih učinkov, pa vendar se pred začetkom o tem obvezno posvetujte s svojim osebnim zdravnikom.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (16)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602