Vizita.si
image (28)

Novice

Je zvezdnica res že (pre)koščena?

S.P.
31. 12. 2012 08.00
1

Priljubljena ameriška igralka Kate Bosworth je z zadnjimi fotografijami znova razburila svoje oboževalce, potem ko je po že premagani anoreksiji znova šokirala s precej koščenim in izčrpanim telesom. Ali bo ponovila stare napake?

Svet slave je že pred nekaj časa obkrožila boleča izkušnja priljubljene igralke Kate Bosworth, ki nas je v svojih najstniških letih, ko je nastopila v različnih poletnih nanizankah, dan za dnem navduševala s svojo vitko, a lepo postavo. Nakar pa je tako kot mnoge nenadoma tudi sama podlegla pritiskom slave in padla v kremplje anoreksije ter bulimije, ki ju mlada zvezdnica ni prepoznala, vse dokler je nista ti že skorajda stali celo njenega življenja.

Kljub temu, da je 29-letnica v zadnjih nekaj mesecih že večkrat odprto spregovorila o svojih težavah z uravnavanjem telesne teže ter hudih prehranjevalnih motnjah v preteklosti in tudi iskreno zatrdila, da se je teh do danes že dokončno znebila, zadnje fotografije žal pričajo o ravno nasprotnem. Svetlolasa lepotica je namreč spet vse bolj koščena in izčrpana, česar niti nevednemu očesu zagotovo ni težko opaziti.

"Nimam težav in nisem anoreksična, saj sem že naravno zelo drobna. Vsak dan si privoščim do pet zmernih obrokov in pazim, da se nikoli pretirano ne prenajem. Kljub temu da so moje porcije malce manjše od običajnih, vsebujejo vsa potrebna hranila, ki jih moje telo zahteva, in tako mi tudi ustreza," je sama strogo zavrnila vse tovrstne obtožbe. Samo upamo lahko na to, da svoje napake zares ne bo nikoli več ponovila.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587