Vizita.si
Je res shujšala na zdrav način ali je za nenadno izgubo kilogramov krivo uživanje mamil?

Novice

Je zvezdnica shujšala zaradi jemanja mamil?

Ni.J.
13. 09. 2011 08.15
1

Peaches Geldof je pred kratkim šokirala s svojim shujšanim videzom. Na govorice, da so izgubljeni kilogrami posledica jemanja mamil, na njenih rokah so namreč mnogi opazili modrice, odgovarja, da je shujšala na zdrav način in da so modrice posledica luskavice.

Peaches Geldof
Peaches Geldof FOTO: X17ONLINE.COM

Peaches Geldof, hči pevca Boba Geldofa, se je pretekli teden mudila na zabavi Vogue's Fashion Night Out, ki se je odvijala v Londonu. Pojavila se je v obleki, ki je dobesedno visela z nje, mnogi pa so na njenih rokah okoli žil opazili modrice.

Peaches je bila videti ekstremno shujšana in celo njen močan make up ni mogel prikriti, kako šibka in bolna je videti,“ je povedal eden od obiskovalcev zabave. “Le redko kdo je spregledal modrice in rdeče lise na njenih rokah, tik ob venah v upogibu roke. Čeprav so lahko modrice popolnoma nedolžne, so lahko znak za zaskrbljenost za vse, ki poznajo njeno preteklost,“ je še dodal. Peaches naj bi pred tremi leti namreč doživela 'overdose' zaradi jemanja heroina, heroin pa je bil leta 2000 usoden za njeno mamo Paulo Yates.

Zaradi modric so tako mnogi sklepali, da je shujšana postava 22-letnice posledica uživanja mamil, vendar pa je zvezdnica za angleški Daily Mirror zatrdila, da mamil ne uživa. “Na rokah imam lise še iz otroštva, oglejte si katero koli fotografijo. So posledica kožne bolezni, imenovane luskavica,“ je povedala.

Geldofova vztraja, da je bila njena izguba telesne teže 'zdrava' in da je kilograme izgubila zgolj s tem, da je nehala uživati ocvrto in mastno hrano, čeprav je za Evening Standard izjavila tudi, da je shujšala zato, ker je zbolela za ptičjo gripo.

Da je bila nova podoba dosežena na zdrav način, pa se brani tudi na družabnih medmrežjih. “Vsem tistim, ki pravijo, da sem shirana in naj kaj pojem, zagotavljam, da sem samo nehala uživati nezdravo hrano. Še vedno jem kot konj,“ je zapisala na Twitter.

Kateri zgodbi verjeti in komu? Svoje mnenje izrazite na naši Facebook strani. Pridružite se nam s klikom na

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587